Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση: 210 2855183 / 210 2815902

Κεντρικό Βιβλιοπωλείο

ΕΔΡΑ- ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ «Μαρία Γ. Παρισιάνου»

Το σήμερα και το χθες

Το βιβλιοπωλείο άρχισε να λειτουργεί ως «Βιβλιοπωλείο Γρηγ. Παρισιάνου» στην οδό Σόλωνος 69 και από εκεί στην αρχή της δεκαετίας 1970 μεταφέρθηκε στη σημερινή του θέση, Ναυαρίνου 20.

Εκεί λειτούργησε υπό τη διεύθυνση πρώτα του Γρηγόρη και μετά της Μαρίας Παρισιάνου, διαθέτοντας ελληνικά και ξενόγλωσσα ιατρικά βιβλία. Τα βιβλία των Επιστημονικών Εκδόσεων Παρισιάνου, πρωτότυπα Ελλήνων καθηγητών Πανεπιστημίου και ιατρών ή μεταφράσεις των καλύτερων ξένων ιατρικών συγγραμμάτων, έγιναν πολύτιμοι βοηθοί σε πολλές γενιές ιατρών, οι οποίοι εκτίμησαν, και αντάμειψαν, την πληρότητα και την ποιότητά τους.

Σήμερα, το βιβλιοπωλείο ανήκει στις Επιστημονικές Εκδόσεις Παρισιάνου Α.Ε., έχει ανακαινιστεί τελείως και περιλαμβάνει τα εξής τμήματα:

Ισόγειο: Σε ένα περιβάλλον μοντέρνο και αισθητικά ελκυστικό λειτουργεί το βιβλιοπωλείο, με επιστημονικά βιβλία ελληνικά (των εκδόσεων Παρισιάνου και άλλων εκδοτικών οίκων) και ξενόγλωσσα, με πολλά άλλα εκπαιδευτικά συγγράμματα, αλλά και λογοτεχνικά βιβλία. Γίνονται επίσης παραγγελίες βιβλίων από το εξωτερικό.

Άνω όροφος: Συγκεντρώνει το Αρχείο των εκδόσεων Παρισιάνου, ενώ πρόσφατα άρχισε η ψηφιοποίηση όλων των παλαιών και κλασικών εκδόσεων από την ίδρυση του εκδοτικού οίκου, καθώς επίσης και άλλων σπάνιων ιατρικών συγγραμμάτων.

Κάτω όροφος: Γίνονται διανομές βιβλίων σε φοιτητές και λειτουργεί παλαιοβιβλιοπωλείο, με παλαιά βιβλία των εκδόσεων Παρισιάνου και άλλων εκδοτών.

Ναυαρίνου 20
Τ.Κ. 106 80 Αθήνα
Τηλ.: 210 3306880, 2103610519
Τηλ./Fax: 210 3821411


Share this post
Kanski Κλινική Οφθαλμολογία: Μια Συστηματική Προσέγγιση (8η έκδοση)

Νέα Κυκλοφορία

Kanski Κλινική Οφθαλμολογία: Μια Συστηματική Προσέγγιση (8η έκδοση) 


Λαμβάνοντας «Τιμητικό Έπαινο» στα βραβεία British Medical Association Book Awards 2012, παρέχει τον ιδανικό θεμέλιο λίθο στην οφθαλμολογία για ειδικευόμενους έως και πεπειραμένους ιατρούς.

➡️ Δείτε το online εδώ  

✔️ Πλήρως αναθεωρημένη από τον βραβευμένο ακαδημαϊκό οφθαλμολογίας Brad Bowling.
✔️ Περιλαμβάνει 2.600 εικονογραφήσεις.
✔️ Λεπτομερείς ενημερώσεις σχετικά με τα κύρια εξελισσόμενα θέματα.

Επιπλέον κάνοντας εγγραφή στο newletter μας μένετε ενήμεροι για όλες τις νέες κυκλοφορίες καθώς και προσφορές μας.