Ένα υπέροχο απόγευμα πέρασαν όσοι βρέθηκαν την Παρασκευή (17 Μαΐου) στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, με αφορμή την παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Ανακάλυψε το διάστημα» των Εκδόσεων Παρισιάνου.
Ο επικεφαλής του θιάσου «Πλώρη» Ιορδάνης Καλέσης, ντυμένος αστροναύτης και… άρτι αφιχθείς από τον Άλφα του Κενταύρου, μίλησε στα παιδιά για το πλανητικό μας σύστημα, το σύμπαν και τις περιπέτειές του πέρα από τη Γη.
 
 
Υπό τους ήχους του Chopin, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα γύρω από τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, την τροχιά του Ήλιου, το πεδίο βαρύτητας,  τους αστεροειδείς και τους μετεωρίτες και πολλά, πολλά ακόμα!
 
 
Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν, περπάτησαν σαν αστροναύτες κι έπιασαν τ' αστέρια!
Διαδραστικά παιχνίδια, μουσικοκινητικές δραστηριότητες, ψυχαγωγική εκμάθηση: Ένα υπέροχο βράδυ στο Εθνικό Αστεροσκοπείο, που έκλεισε υπέροχα με την επίσημη ξενάγηση από τους υπεύθυνους του χώρου, κατά τη διάρκεια της οποίας όλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον νυχτερινό ουρανό της Αθήνας, ένα βράδυ πριν από την πανσέληνο.
 
Σας ευχαριστούμε πολύ που ήρθατε! 
 
 
 
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι για τις εκδηλώσεις μας, τις νέες κυκλοφορίες βιβλίων,  τις προσφορές και τους διαγωνισμούς μας.