Η Φωτούλα που φωτίζει…

 

Μια νεράιδα-δασκάλα, η Φωτούλα, κατεβαίνει από το αερόστατό της, για να προσφέρει πέντε πολύτιμα δώρα στα παιδιά που αντιμετωπίζουν ζητήματα στο σχολικό, οικογενειακό  και ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Τους προσφέρει τα δώρα της επιμονής, της υπομονής, της χαράς, της εμπιστοσύνης και, τελικά, της αγάπης.

 

Ο θίασος «Πλώρη» των εκδόσεων Παρισιάνου, παρουσιάζουν την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι, την παράσταση «Η Φωτούλα που φωτίζει και τα δώρα της χαρίζει», στο Κεντρικό Βιβλιοπωλείο των εκδόσεων στην οδό Ναυαρίνου 20 – Αθήνα.

 

Πρωτότυπες, συναρπαστικές ιστορίες ξεδιπλώνονται μπροστά στα μάτια των θεατών με χιούμορ και τρυφερότητα, έχοντας ως πρωταγωνιστές έξι κούκλες και δύο ηθοποιούς. Τα παιδιά-θεατές ταυτίζονται με τις κούκλες-πρωταγωνιστές του θεατρικού έργου, που στέλνουν ένα σαφές και εύληπτο μήνυμα: σχεδόν τίποτε δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία και στην αρμονική ανάπτυξη του παιδιού, εφόσον υπάρχει ένα υποστηρικτικό περιβάλλον!

 

Η παράσταση που συνεχίζει να περιοδεύει στα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία της Αττικής με μεγάλη επιτυχία, απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 έως 7 ετών. Μια εξαιρετική γιορταστική πρόταση με ελεύθερη είσοδο για τους μικρούς φίλους των εκδόσεων Παρισιάνου.