Ανακάλυψε το Αγρόκτημα (Δεμένο)
Παρακολουθήστε τη ζωή στο αγρόκτημα και τις τέσσερις εποχές του χρόνου και δείτε πώς αρμέγονται οι αγελάδες, πώς κουρεύονται τα πρόβατα και πώς θερίζεται το σιτάρι. Αυτό το υπέροχο βιβλίο με παραθυράκια είναι φτιαγμένο για μικρούς εξερευνητές που διψούν για γνώση.
Τιμή πώλησης: 16 €
Εργαστηριακή Διευρεύνηση των Νόσων (2η έκδοση)
Στην καθηµερινή πρακτική ο ιατρός πρέπει µεταξύ άλλων να θυµάται, για κάθε νόσο που υποψιάζεται, τις αναγκαίες εργαστηριακές και παρακλινικές εξετάσεις που θα συµβάλουν στη διαγνωστική του προσπάθεια, οι οποίες επιπλέον αυξάνονται ή τροποποιούνται συνεχώς. Το παρόν εγκόλπιο περιλαµβάνει κατά σειρά χρησιµότητας τις εξετάσεις που χρειάζονται και την εκτροπή τους από τις φυσιολογικές τιµές. Συµπληρώνει µια τριλογία από τον ίδιο συγγραφέα, στις εκδόσεις ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ A.E., µαζί µε τη Διαγνωστική (Ο δρόµος προς τη Διάγνωση, 2011) και τη Θεραπευτική εσωτερικών νόσων (10η έκδοση, 2017). Διευκολύνεται έτσι ο ιατρός, έχοντας στη διάθεσή του τρία βοηθήµατα αναφοράς, στη σύγχρονη, καθηµερινή άσκηση της Ιατρικής.
Τιμή πώλησης: 8 €
Larsen Εμβρυολογία του Aνθρώπου (5η έκδοση)
Η Εμβρυολογία του ανθρώπου του Larsen λειτουργεί ως ένας αποτελεσματικά οργανωμένος οδηγός για ένα τόσο σύνθετο θέμα, με έμφαση στην κλινική εφαρμογή της εμβρυολογίας, η οποία παρουσιάζεται με τέτοιον τρόπο ώστε να γίνεται πλήρως κατανοητή. Ιδανική για φοιτητές με οπτική μνήμη, η ενημερωμένη 5η έκδοση περιλαμβάνει εξαιρετική εικονογράφηση και υψηλής ποιότητας εικόνες από την αρχή έως το τέλος. Οι σαφείς περιγραφές και επεξηγήσεις της ανθρώπινης εμβρυϊκής ανάπτυξης, βάσει των πιο σύγχρονων επιστημονικών ανακαλύψεων και της καινούργιων γνώσεων που έχουν αποκτηθεί, κρατούν τον αναγνώστη πλήρως ενημερωμένο. • Η νέα μορφοποίηση του κειμένου και οι περιληπτικοί πίνακες βοηθούν στην άμεση ανεύρεση των πληροφοριών. • Εκμεταλλευτείτε τα βασικά παιδαγωγικά χαρακτηριστικά, όπως είναι οι εισαγωγικές «Περιλήψεις». • Βελτιώστε την κατανόηση των δύσκολων εννοιών μέσω των εικόνων και του κλινικού περιεχομένου. • Ενισχύστε την κατανόηση της ύλης και του τρόπου με τον οποίο σχετίζεται με πραγματικά σενάρια, με τα πλαίσια «Εμβρυολογία στην πράξη» σε κάθε κεφάλαιο.
Τιμή πώλησης: 65 €
Βασική Εμβιομηχανική (7η έκδοση)
Γιατί κάποιοι άνθρωποι επιπλέουν με δυσκολία; Πώς μπορούν οι εργάτες να αποφύγουν τον πόνο στη μέση; Τι βοηθά τον παίκτη στο γκολφ να χτυπήσει το μπαλάκι; Οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα βρίσκονται στην εμβιομηχανική και εξηγούνται στο βιβλίο Βασική Εμβιομηχανική. Με ενσωματωμένα κείμενα σχετικά με την ανατομία, τις αρχές μηχανικής και τις εφαρμογές στα αθλήματα και σε καθημερινές δραστηριότητες, αυτό το βιβλίο σάς βοηθά να γνωρίσετε τις βασικές αρχές της εμβιομηχανικής. Οι ποσοτικές παράμετροι παρουσιάζονται με τρόπο ευχάριστο για τον αναγνώστη, με πρακτικές συμβουλές στην προσέγγιση τόσο ποιοτικών όσο και ποσοτικών προβλημάτων στην εμβιομηχανική. Νέα στην έβδομη έκδοση • Ενημερωμένο περιεχόμενο, που συμπεριλαμβάνει τις τελευταίες πληροφορίες σε «καυτά θέματα» της βιβλιογραφίας σχετικά με την εμβιομηχανική. • Νέα και σημαντικού μεγέθους εδάφια αναφορικά με το τρέξιμο με γυμνά πόδια και την οικονομία του τρεξίματος, τις διατάσεις και την εκτέλεση των κινήσεων, την υγεία των οστών και τα διαστημικά ταξίδια, την ταλάντωση στο γκολφ, τους τραυματισμούς των χιαστών συνδέσμων, τη μυϊκή καταπόνηση και την τεχνική στην κολύμβηση. Τι λένε οι ειδικοί «Είναι ένα εξαιρετικό εισαγωγικό κείμενο, που μας γνωρίζει όλες τις σημαντικές έννοιες στην Εμβιομηχανική». Scott Zimmerman, Missouri State University «Ένα καλό βιβλίο για την κινησιολογία, που είναι κατάλληλο στη διδασκαλία φοιτητών με ευρύ φάσμα γνώσεων στη φυσική και στα μαθηματικά». Chris Hass, University of Florida
Τιμή πώλησης: 85 €
Η φίλη μου έχει σύνδρομο Down/Ας μιλήσουμε γι’ αυτό!
Το βιβλίο αυτό, γραμμένο με μεγάλη ευαισθησία, περιγράφει τη σχέση δύο παιδιών που γνωρίζονται σε μια κατασκήνωση και αναπτύσσουν μια ζεστή φιλία, παρά το γεγονός ότι το ένα από τα δύο έχει σύνδρομο Down. Και τα δύο κορίτσια μαθαίνουν ότι όλοι είναι καλοί σε κάτι και μπορούν μαζί να υπερνικήσουν τους φόβους και τις δυσκολίες τους, επιτυγχάνοντας τόσο πολλά. Το βιβλίο «Η φίλη μου έχει σύνδρομο Down» εμπνέει και ενθαρρύνει τα παιδιά να υπερνικήσουν τα εμπόδια που μπορεί να υπάρχουν ανάμεσα στα παιδιά με σύνδρομο Down και στους εν δυνάμει φίλους τους.
Τιμή πώλησης: 9 €
Ο αδελφός μου έχει αυτισμό/Ας μιλήσουμε γι’ αυτό!
Το βιβλίο αυτό αφηγείται την ιστορία ενός αγοριού, ο οποίος έχει έναν αδελφό με αυτισμό, τον Βασίλη. Όταν ντροπιάζεται από τη συμπεριφορά του Βασίλη μπροστά σε φίλους, ζητά από τη δασκάλα του να εξηγήσει τον αυτισμό στα παιδιά του σχολείου. Με τη βοήθεια της δασκάλας τους, τα παιδιά μαθαίνουν για ανθρώπους, οι οποίοι ήταν ικανοί να υπερνικήσουν τις δυσκολίες του αυτισμού και να πετύχουν στη ζωή τους. Στο βιβλίο περιγράφεται η καθημερινότητα που βιώνουν τα παιδιά με αυτισμό και τα αδέλφια τους. Η συγγραφέας ενθαρρύνει όλα τα παιδιά να μάθουν την υπομονή, την κατανόηση και την ανοχή, όταν αντιμετωπίζουν έναν φίλο με αυτισμό.
Τιμή πώλησης: 9 €
Εργάζεται και η μαμά!/Ας μιλήσουμε γι’ αυτό!
Όλες οι μητέρες είναι εργαζόμενες! Είτε μια μαμά μένει στο σπίτι, φροντίζοντας την οικογένειά της, είτε εργάζεται εκτός σπιτιού, όλες οι μητέρες προσφέρουν σημαντικό έργο! Ελπίζουμε πως μετά την ανάγνωση της ιστορίας αυτής, τα παιδιά θα κατανοήσουν καλύτερα την απόφαση των γονεών να εργάζονται και οι δύο εκτός του σπιτιού.
Τιμή πώλησης: 9 €
Ανακάλυψε τα Τρόφιμα (Δεμένο)
Μάθετε τα πάντα για την προέλευση των τροφίμων. Σηκώστε τα παραθυράκια για να δείτε πώς ένα χωράφι με σιτάρι γίνεται ψωμί, πού καλλιεργούνται διάφορα φρούτα και λαχανικά και πώς φτιάχνεται η σοκολάτα.
Τιμή πώλησης: 16 €
Ανακάλυψε τα Οχήματα (Δεμένο)
Σηκώστε τα παραθυράκια για να ανακαλύψετε τα συναρπαστικά οχήματα που υπάρχουν - μπουλντόζες σε οικοδομές, πυροσβεστικά που τρέχουν για να σβήσουν πυρκαγιές ή τεράστια αεροπλάνα που σχίζουν τους αιθέρες.
Τιμή πώλησης: 16 €
Η Μαγνητική Τομογραφία στην Πράξη (4η έκδοση)
Ήδη από την πρώτη της έκδοση (1993) Η ΜΤ στην πράξη έγινε βασικό βιβλίο αναφοράς για τους τεχνολόγους, τους εκπαιδευόμενους ακτινολόγους, τους ακτινολόγους, ακόμα και για τους αντιπροσώπους πωλήσεων που ασχολούνται με το αντικείμενο της Μαγνητικής Τομογραφίας (ΜΤ). Το βιβλίο είναι βασικό σύγγραμμα στη σειρά μαθημάτων ΜΤ που απευθύνονται σε επίπεδο φοιτητών και αποφοίτων. Επίσης, Η ΜΤ στην πράξη είναι γνωστή και ως το νούμερο ένα βιβλίο αναφοράς και ως o βασικός οδηγός μελέτης για τα θέματα τεχνικού εξοπλισμού, βασικών αρχών ακολουθιών παλμών, λήψης εικόνας και απεικονιστικών παραμέτρων που χρησιμοποιείται για την προετοιμασία στο ανώτερο επίπεδο των εξετάσεων σχετικά με τη ΜΤ, οι οποίες διενεργούνται από το Αμερικάνικο Μητρώο Τεχνολόγων Ακτινολόγων (American Registry for Radiologic Techologists-ARRT), στις ΗΠΑ. Το βιβλίο εξηγεί με ξεκάθαρους όρους τη θεωρία στην οποία βασίζεται η ΜΤ, έτσι ώστε οι δυνατότητες και ο χειρισμός των συστημάτων ΜΤ να γίνει πλήρως κατανοητός και να μεγιστοποιηθεί. Βασισμένη στην επιτυχία των προηγούμενων τριών εκδόσεων, η τέταρτη έκδοση έχει πλήρως ανανεωθεί και επικαιροποιηθεί. Το βιβλίο τώρα διατίθεται μαζί με μια συνοδευτική ιστοσελίδα, η οποία φιλοξενεί κινηματικές παραλλαγές επιλεγμένων εικόνων του βιβλίου, οι οποίες χρησιμοποιούνται στις σειρές μαθημάτων Η ΜΤ στην πράξη. Οι κινούμενες εικόνες και το συνοδευτικό κείμενο αποσκοπούν στο να βοηθήσουν τους αναγνώστες στην κατανόηση ορισμένων εκ των πιο δύσκολων θεμάτων του βιβλίου. Η ιστοσελίδα επίσης φιλοξενεί περίπου 200 διαδραστικές ερωτήσεις αυτό-αξιολόγησης, οι οποίες βοηθούν τους αναγνώστες να ελέγξουν τις γνώσεις τους. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ • Πλήρως έγχρωμη εικονογράφηση • Παρουσίαση της θεωρίας και των εφαρμογών της ΜΤ με λογικό τρόπο • Ανανεωμένος σχεδιασμός σελίδων
Τιμή πώλησης: 50 €
Τζέφυ: ο γατούλης που θα γινόταν σωματοφύλακας του βασιλιά
Ο Τζέφυ είναι ένας γλυκός γατούλης που όνειρό του είναι να γίνει σωματοφύλακας στη βασιλική φρουρά της Γατούπολης. Θα τα καταφέρει άραγε; Και πώς;
Τιμή πώλησης: 11 €
Άγιος Βασίλης κατά Λάθος
Είναι Χριστούγεννα. Και στη στολισμένη πόλη του Λονδίνου κυκλοφορεί ένας τύπος με κατάλευκη γενειάδα, ροδοκόκκινα μάγουλα, κατακόκκινη στολή και μια τρομερά πεταχτή κοιλιά. Ποιος είναι; Σωστά καταλάβατε. Ο Άγιος Βασίλης! Υπάρχει μόνο ένα μικρό πρόβλημα. Ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών έχει πάθει αμνησία λόγω ατυχήματος και δεν θυμάται ούτε ποιος είναι ούτε τι πρέπει να κάνει.
Τιμή πώλησης: 9 €