Robbins and Cotran Άτλας Παθολογικής Ανατομικής (3η έκδοση)
Σχεδιασμένος για να συμπληρώσει την 9η έκδοση της Βασικής Παθολογονανατομίας του Robbins, ο έγχρωμος αυτός άτλαντας παρέχει περισσότερες από 1.500 εικόνες οι οποίες αναπαριστούν παραστατικά τα συνηθέστερα νοσήματα που εξετάζονται στα μαθήματα παθολογοανατομίας και στις εξεταστικές. Αποτελεί μια άμεση οπτική πηγή ή ανασκόπηση για φοιτητές και επαγγελματίες εξίσου.
Τιμή πώλησης: 65 €
Sobotta: Άτλας Ανατομικής του Ανθρώπου (23η έκδοση)
Η 23η έκδοση επικεντρώνεται στη σημασία των εξετάσεων. • 1768 καινούργιες και ξαναεπεξεργασμένες Εικόνες και Πίνακες αποτελούν τη βάση για την κατανόηση των ανατομικών σχηματισμών. • Σύντομες επεξηγήσεις στις εικόνες και εντονότερη προβολή λέξεων κάνουν δυνατή την κατανόηση της εικόνας με την πρώτη ματιά. • Επιλεγμένα και σημαντικά για τις εξετάσεις κλινικά παραδείγματα δείχνουν τη σχέση της Ανατομικής με με την μετέπειτα άσκηση της Ιατρικής. • Εισαγωγικές σελίδες σε κάθε κεφάλαιο προσφέρουν μια γρήγορη επισκόπηση. • Η λίστα ελέγχου (checklist) συνοψίζει τα εκάστοτε θέματα των εξετάσεων.
Τιμή πώλησης: 130 €
Νευροανατομία: Έγχρωμο Εικονογραφημένο Εγχειρίδιο (5η έκδοση)
Πλήρως αναθεωρημένος και επικαιροποιημένος, αυτός ο κορυφαίος τόμος της σειράς προσφέρει μια περιεκτική, με εξαιρετική εικονογράφηση κάλυψη της νευροανατομίας η οποία αποσαφηνίζει τη σχέση της ανατομίας με την πρακτική άσκηση της σύγχρονης κλινικής νευρολογίας. Επεκτείνοντας την τρομερή επιτυχία των προηγούμενων εκδόσεων, η 5η έκδοση του Έγχρωμου Εικονογραφημένου Εγχειριδίου Νευροανατομίας σχεδιάστηκε και γράφτηκε με τον φοιτητή της ιατρικής ως στόχο, παρότι θα εκτιμηθεί από ποικιλία φοιτητών και επαγγελματιών οι οποίοι έχουν ανάγκη από μια σαφή και ενημερωμένη κατανόηση του σημαντικού αυτού τομέα. Παρατίθενται οι σημαντικότερες θεωρήσεις σχετικά με την υπάρχουσα γνώση στο θέμα της νευροανατομίας. • Αποσαφηνίζονται δυσνόητες έννοιες μέσα από ένα απλό και ακριβές κείμενο. • Προσεκτικά επιλεγμένες λεπτομέρειες για τη διευκόλυνση της κατανόησης των θεμελιωδών νευροανατομικών αρχών και του έργου του νευρικού συστήματος, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη βάση για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση των σύγχρονων νευρολογικών διαταραχών. • Καινούργια σχέδια και φωτογραφίες για περαιτέρω αποσαφήνιση και για την πληροφόρηση σχετικά με τις πιο σύγχρονες απεικονιστικές τεχνικές. • Κλινικό υλικό και συνόψεις των θεμάτων ενσωματωμένα στο κείμενο μέσα σε πλαίσια. • Ευρετήριο των κλινικών συνδρόμων/συμπτωμάτων με αναφορά στο σχετικό κείμενο. • Αξιομνημόνευτες εικονογραφημένες συνόψεις των συμπτωμάτων που σχετίζονται με τα κύρια κλινικά σύνδρομα.
Τιμή πώλησης: 33 €
Συνοπτική Έγχρωμη Ανατομία: Ράχη, Άνω Άκρο & Κάτω Άκρο (Τόμος 1)
H σειρά ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΓΧΡΩΜΗ ΑΝΑΤΟΜΙΑ του Lippincott παρουσιάζει την ανθρώπινη ανατομία σε αποτελεσματική και εύχρηστη μορφή, συνδυάζοντας τις βασικές γνώσεις με λεπτομερείς απεικονίσεις σε στυλ άτλαντα. Ο ανά χείρας τόμος επικεντρώνεται στις ανατομικές δομές και λειτουργίες της ράχης και των άκρων, και περιλαμβάνει κλινικές συσχετίσεις που αφορούν σε αυτές τις σημαντικές περιοχές. Χάρη στις καλλιτεχνικές απεικονίσεις που έχουν προσαρμοστεί κατάλληλα από τον Άτλαντα της Ανατομίας του Lippincott αλλά και σε πλήθος άλλων έγκυρων πηγών, η κατανόηση της λειτουργικής και κλινικής συσχέτισης της μυοσκελετικής ανατομίας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη! Χαρακτηριστικά και οφέλη. . . • Η μορφή και διάταξη του βιβλίου εξισορροπούν το περιεκτικό κείμενο με τις λεπτομερείς καλλιτεχνικές απεικονίσεις για γρήγορη κατανόηση • Εκατοντάδες έγχρωμες απεικονίσεις σε άτλαντα είναι προσεκτικά τοποθετημένες σε στενή συσχέτιση με το ανάλογο κείμενο για εύκολη αναφορά • Η λογική χωρική ακολουθία αποκαλύπτει τη συνέχεια μεταξύ των ανατομικών δομών και στοιχείων• τα κεφάλαια προχωρούν από τις επιπολής στις εν τω βάθει δομές του σώματος • Οι Κλινικές συσχετίσεις υπογραμμίζουν πολύτιμες και κλινικά σχετικές πληροφορίες • Λεπτομερείς πίνακες υπάρχουν σε σημεία-κλειδιά σε όλο το βιβλίο • Θέματα κινησιολογίας ενσωματώνονται σε όλο το βιβλίο, συμπεριλαμβανομένης εκτεταμένης κάλυψης του εύρους της κίνησης • Οι τίτλοι των επιμέρους κεφαλαίων και υποενοτήτων διευκολύνουν τον εντοπισμό των θεμάτων • Το παράρτημα περιλαμβάνει τη βασική ορολογία της διεύθυνσης και της κίνησης καθώς και τα θεμελιώδη στοιχεία των αρθρώσεων
Τιμή πώλησης: 48 €
Ανθρώπινη Εμβρυολογία και Αναπτυξιακή Βιολογία (5η έκδοση)
Τελειοποιήστε τις γνώσεις σας σχετικά με τις πολυσύνθετες έννοιες της εμβρυολογίας και της ανθρώπινης ανάπτυξης με αυτόν το ευνόητο «χάρτη» της αναπτυξιακής βιολογίας. Προσφέροντας σαφείς εξηγήσεις που βασίζονται στις πιο επικαιροποιημένες επιστημονικές ανακαλύψεις και γνώσεις, το κείμενο αυτό παρέχει ένα εξαιρετικό επιστημονικό θεμέλιο, εφοδιάζοντάς σας με βαθύτερη κατανόηση των πιο σημαντικών πληροφοριών που πρέπει να γνωρίζετε για τα μαθήματά σας, τις εξετάσεις και, τελικά, για την κλινική πράξη. • Αναπτύξτε σαφή κατανόηση της μοριακής βάσης της ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένων των διαδικασιών διακλάδωσης και αναδίπλωσης – απαραίτητες γνώσεις για τον προσδιορισμό της ρίζας πολλών ανωμαλιών. • Δημιουργήστε την εικόνα της φυσιολογικής και ανώμαλης ανάπτυξης με εκατοντάδες εξαιρετικές κλινικές φωτογραφίες και εμβρυολογικά σχέδια. • Κατανοήστε τις κλινικές εκδηλώσεις των αναπτυξιακών ανωμαλιών με πλαίσια κλινικών περιστατικών και Κλινικών Συσχετίσεων σε όλο το βιβλίο.
Τιμή πώλησης: 80 €
Χειρουργική Ανατομική με φωτογραφικό άτλαντα
Επιστημονικά ακριβές και εύκολα κατανοητό. Αυτή είναι η κεντρική ιδεατού συνδυασμού ενός εγχειριδίου και άτλαντα μαζί. Σε περισσότερες από 800 εικόνες, παρουσιάζονται όλες οι όψεις της δομής του ανθρωπίνου σώματος. Κύτταρα, ιστοί όργανα, τοπογραφία, ανάπτυξη και μορφή εξετάζονται το καθένα τόσο από λειτουργική όσο και από κλινική άποψη. Τα θετικά σημεία: Λαμβάνει υπόψη τις σύγχρονες τεχνικές απεικόνισης, όπως μαγνητική και αξονική τομογραφία και υπερηχογράφημα. Οι απεικονίσεις είναι πλήρεις με γερμανικούς και λατινικούς ανατομικούς όρους και εξηγούνται αναλυτικά. Σύντομα κείμενα προλογίζουν τη λειτουργία και τη δομή των οργάνων. Με 5800 ξεχωριστές εικονογραφήσεις αυτό το βιβλίο διατηρεί την αξία του ως εγχειρίδιο αναφοράς και πέρα από τις εξετάσεις. Αυτό το βιβλίο είναι ένας επιτυχημένος συνδυασμός άτλαντα και εγχειριδίου. (...) ένα κατάλληλο βιβλίο τόσο για την εκπαίδευση, όσο και ως εγχειρίδιο αναφοράς. Die diakonie Schwester Ο Thiel φέρνει ζωή στην Ανατομική! Εδώ η Ανατομική είναι πολύ περισσότερα από ένα νεκρό αντικείμενο: επαναστατικές διαδικασίες συντήρησης παραστατικές ανατομικές παρασκευές γεμάτο από ζωντανές φωτογραφίες Αυτό που ο Thiel κάνει τόσο μοναδικά: φυσικά χρώματα με υψηλή πλαστικότητα και πιστή λεπτομέρεια θαυμάσιες περιγραφές των ανθρωπίνων οργάνων και της εσωτερικής τους σχέσης ακριβής αναπαράσταση κλινικών πράξεων, όπως οδοί προσπέλασης στη χειρουργική και παρακεντήσεις αρθρώσεων Απαραίτητο και χρηστικό για χειρουργούς, ανατόμους, γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και φοιτητές Ιατρικής - απλά ο καθένας τους πρέπει να το έχει!
Τιμή πώλησης: 100 €
Master Medicine Κλινική Ανατομική (2η έκδοση)
Είναι μια σειρά από περιεκτικά κείμενα για φοιτητές ιατρικής καθώς και για φοιτητές άλλων επιστημών υγείας. Κάθε κεφάλαιο περιέχει περιεκτικές πληροφορίες για το θέμα που εξετάζεται καθώς και μια ευρεία ποικιλία υλικού αξιολόγησης με πλήρεις απαντήσεις. Μαζί, τα κεφάλαια της σειράς του Master Medicine παρέχουν στους φοιτητές ένα ολοκληρωμένο «πακέτο» κειμένων για αυτό-καθοδηγούμενη μελέτη και για προετοιμασία για εξετάσεις. Σχόλια αναγνωστών για προηγούμενες εκδόσεις «Tο τμήματα αξιολόγησης με τις απαντήσεις είναι άριστα» «Όλα τα βιβλία αυτής της σειράς είναι απλά και εύκολα στη μελέτη, ενώ ταυτόχρονα περιέχουν όλες τις σχετικές πληροφορίες» «Μια άριστη προσθήκη στη προβληματοκεντρική μάθηση» «Πραγματικά καλό – ενθαρρύνει τη κατανόηση καθώς και τη μάθηση των σημαντικών σημείων»
Τιμή πώλησης: 45 €
Γενική και Συστηματική Παθολογική Ανατομική (5η έκδοση)
H Γενική και Συστηματική Παθολογική Ανατομική είναι ένα γνωστό διεθνώς και με εξαιρετική φήμη βιβλίο, γραμμένο και σχεδιασμένο κυρίως για σπουδαστές της ιατρικής και συναφών επιστημών. Η Παθολογική Ανατομική παρουσιάζεται υπό το πρίσμα της σύγχρονης κυτταρικής και μοριακής βιολογίας και κλινικής πράξης. Το βιβλίο εξετάζει διεξοδικά νοσογόνους μηχανισμούς και την παθολογική ανατομική συγκεκριμένων παθήσεων. Για την παρούσα πέμπτη έκδοση όλο το κείμενο αναθεωρήθηκε και εκσυγχρονίστηκε, υπό την καθοδήγηση διεθνών συμβούλων. Με στόχο τη βασισμένη σε προβλήματα μάθηση προστέθηκαν νέα στοιχεία, όπως διαγράμματα του σώματος με επισημειωμένα σημεία, συμπτώματα και νόσους, καθώς και ένα ξεχωριστό ευρετήριο των συνηθισμένων κλινικών προβλημάτων. Από κριτικές των προηγούμενων εκδόσεων: "...κλασικό για τους φοιτητές σχεδόν από τη στιγμή που έφθασε στα ράφια των βιβλιοθηκών." Histopathology "...χωρίς αμφιβολία θα γίνει μπεστ-σέλερ—πολύτιμο για τους φοιτητές." Journal of Clinical Pathology "Βιβλία σαν αυτό αξίζουν ευρύτατη διάδοση." Modern Pathology "...πράγματι είναι εξαιρετικό βιβλίο...Συνιστάται ανεπιφύλακτα." Journal of Pathology Ένα βραβευμένο βιβλίο Οι προηγούμενες εκδόσεις της Γενικής και Συστηματικής Παθολογικής Ανατομικής κέρδισαν το Πρώτο Βραβείο για την Ομάδα Ιατρικών Συγγραφέων των Βραβείων της Εταιρίας Συγγραφέων (2000), Πρώτο Βρετανικό Βραβείο για τον Σχεδιασμό και Παραγωγή Βιβλίων (2001) και Πρώτο Βραβείο της Βρετανικής Ιατρικής Εταιρίας για Φοιτητικά Διδακτικά Βιβλία (2005).
Τιμή πώλησης: 98 €
Νευροανατομία Εγχρωμο Εικονογραφημένο Εγχειρίδιο (4η έκδοση)
Η Νευροανατομία έχει σχεδιαστεί και γραφτεί κυρίως για τον φοιτητή της Ιατρικής. Αποσαφηνίζονται δυσνόητες έννοιες μέσα από ένα απλό και ακριβές κείμενο. Χαρακτηριστικά κλειδιά της ανατομίας του ανθρώπινου νευρικού συστήματος, ολοκληρωμένου και απηλλαγμένου από περιττά στοιχεία, μαζί με τις λειτουργίες και τις δυσλειτουργίες του. Επισημαίνει τις θεμελιώδεις νευροανατομικές αρχές που είναι σημαντικές για την πρακτική της σύγχρονης κλινικής νευρολογίας. Προσεκτικά επιλεγμένες λεπτομέρειες για να διευκολυνθεί η κατανόηση του πώς το νευρικό σύστημα λειτουργεί και για να παρέχει τη βάση για τη διάγνωση και τη θεραπεία των νευρολογικών διαταραχών. Κλινικό υλικό και συνόψεις των θεμάτων ενσωματωμένα στο κείμενο μέσα σε πλαίσια. Εικονογράφηση πλήρως ενημερωμένη γι’ αυτήν την τέταρτη έκδοση με περισσότερα από 200 νέα σχέδια και φωτογραφίες. Σύγχρονες ολοκληρωμένες τεχνικές απεικόνισης με ανατομικές φωτογραφίες και εικόνες.
Τιμή πώλησης: 33 €
Η Ζωή πριν τη Γέννηση - Εμβρυολογία του Ανθρώπου
Το βιβλίο της Marjorie England δικαιούται πλήρως τον τίτλο του παγκοσμίως μοναδικού. Η συγγραφέας κατάφερε να έχει στην διάθεση της μεγάλες και έγκυρες συλλογές ανθρώπινου εμβρυολογικού υλικού από όλο τον κόσμο, όπως φαίνεται από τις ευχαριστίες που απευθύνονται σε επιστήμονες και ιδρύματα από την Ιαπωνία μέχρι τις ΗΠΑ. Είχε τις συμβουλές και την υποστήριξη ειδικών όχι μόνο σε επιστημονικά θέματα, αλλά και σε ζητήματα τεχνικής της φωτογράφισης και αναπαραγωγής των φωτογραφιών. Το αποτέλεσμα είναι ότι με αυτό το βιβλίο όλοι πια μπορούν να δουν την πραγματικότητα και την ομορφιά των μακροσκοπικών παρασκευασμάτων, αλλά και να εκτιμήσουν τις δυσκολίες που θέτει αυτή η προσπάθεια. Αυτό το βιβλίο δίνει την ευκαιρία σε κάθε ιατρό ή φοιτητή της ιατρικής, αλλά και στους σπουδαστές και ειδικούς συναφών πεδίων, να μελετήσουν από πρώτο χέρι την εμβρυολογία του ανθρώπου και να εκτιμήσουν τις δυσκολίες που παρουσιάζονται. Θα μπορέσουν επίσης να κατανοήσουν γιατί όλα τα βιβλία εμβρυολογίας καταφεύγουν στα σχέδια αντί των φωτογραφιών. Οι φωτογραφίες και η εκτύπωση τους είναι έξοχα* η συλλογή των δειγμάτων είναι μοναδική και κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει μοναδική- η διαλογή του υλικού και η όλη παραγωγή είναι αριστοτεχνική. Το βιβλίο ανήκει σε εκείνο το είδος που προορίζεται να καταστεί διηνεκής αξία.
Τιμή πώλησης: 40 €
Εισαγωγή στην αναπτυξιακή βιολογία και Ιστολογία
Ο κύριος ρόλος των συγγενών επιστημονικών κλάδων της "Αναπτυξιακής Βιολογίας"και της "Ιστολογίας" ως εισαγωγικών μαθημάτων προπτυχιακού επιπέδου για Βιολόγουςκαι Ιατρούς είναι η παροχή γενικών, βασικών γνώσεων, σχετικών με την ανάπτυξη (πρωτογενή και δευτερογενή!, τη μορφογένεση, τη μικροσκοπική δομή και τη λειτουργία τουσώματος. Το παρόν σύγγραμμα, με τίτλο "Εισαγωγή στην Αναπτυξιακή Βιολογία καιΙστολογία" δεν φιλοδοξεί να υποκαταστήσει υπάρχοντα, εκτενέστερα συγγράμματαΑναπτυξιακής Βιολογίας, Εμβρυολογίας και Ιστολογίας. Στο παρόν σύγγραμμα δίδονται συνοπτικά στοιχεία για την εμβρυϊκή ανάπτυξη ορισμένων αντιπροσωπευτικών οργανισμών, για τους μηχανισμούς που διέπουν τη μορφογένεση, για την ετοιμασία και αναγνώριση ιστολογικών παρασκευασμάτων, καθώς και για την κατανόηση του ρόλου των ιστών στη δομή και στη λειτουργία του σώματος των ζώων, και κυρίως του ανθρώπου.Το μάθημα "Αναπτυξιακή Βιολογία και Ιστολογία" διδάσκεται ως επιλεγόμενο στους φοιτητές του Ζ' εξαμήνου, στο Βιολογικό Τμήμα της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Περατούται (συνήθως! ύστερα από 24 δίωρες παραδόσεις και 10 έως12 τρίωρες εργαστηριακές ασκήσεις. Οι παραπάνω συνθήκες υπαγορεύουν τόσο τηνποσότητα όσο και την περιγραφική εμβάθυνση στο σχετικό γνωστικό αντικείμενο. Πιστεύω ότι οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό το βιβλίο είναι αρκετές ώστε νακαλύψουν τις ανάγκες της εκπαίδευσης στα πλαίσια ενός προπτυχιακού μαθήματος αναπτυξιακής βιολογίας και ιστολογίας.
Τιμή πώλησης: 65 €
ΑΝΑΤΟΜΙΑ - Ανάπτυξη, Λειτουργία, Κλινικές Συσχετίσεις
Ένα κλινικά προσανατολισμένο βιβλίο που περικλείει όλες τις βασικές ανατομικές γνώσεις που χρειάζεστε σε ένα περιεκτικό, εύκολο στην ανάγνωση και πλούσια εικονογραφημένο κείμενο. Η Ανατομία καλύπτει τις αρχές, τις λειτουργικές απόψεις και την κλινική σημασία της ανατομίας καθώς ακολουθεί μια σταθερή οργάνωση κατά τμήματα. Ένθετες τεχνικές μάθησης διευκολύνουν την κατανόηση. Εισαγωγικές προτάσεις δίνουν περιληπτικά το περιεχόμενο κάθε μέρους. Τα χαρακτηριστικά των ανατομικών δομών οργανώνονται σε λίστες. Πολυάριθμοι πίνακες δίνουν περιληπτικά λεπτομερείς πληροφορίες και διευκολύνουν την ανασκόπηση. Η έγχρωμη σκιαγράφηση συγκρίνει περιγραφές κλινικών διαταραχών. Εξαιρετικό σύστημα απεικόνισης που απλοποιεί τη μαθησιακή διαδικασία. Πάνω από 560 δίχρωμα διαγράμματα που τονίζουν έννοιες κλειδιά και διαφωτίζουν απόψεις της ανατομίας. Οι εικόνες δομούνται ως διαγράμματα ώστε να δείχνουν καθαρά τις ανατομικές λεπτομέρειες καθώς και τις χωρικές και λειτουργικές σχέσεις. Η κλινική συσχέτιση δείχνει πώς οι ανατομικές έννοιες σχετίζονται με την άσκηση της ιατρικής. Ολοκληρωμένα πλαίσια δίνουν πληροφορίες κατά τρόπο που διευκολύνουν την κατανόηση των ιατρικών επιπλοκών τις ανατομίας. Η εμβρυϊκή ανάπτυξη ενσωματώνεται στην περιγραφική ανατομία όπου χρειάζεται. Το σκελετικό σύστημα χρησιμοποιείται ως "σκελετό" για την εξέταση των μαλακών ιστών. Περιλαμβάνονται επισκοπήσεις σημαντικών θεμάτων όπως η εμβρυολογία, η λειτουργική ανατομία και οι σύγχρονες απεικονιστικές μέθοδοι. Πρόκειται για όλη την ουσία της ανατομίας που χρειάζεται να γνωρίζετε σε μια πιο εύχρηστη μορφή.
Τιμή πώλησης: 40 €
Ανατομική του Aνθρώπου με Έμφαση στην Κλινική και Εργαστηριακή Ανατομική: Έγχρωμο Εικονογραφημένο Εγχειρίδιο
Η νέα έκδοση του βιβλίου του S. Jacob και των συνεργατών του με την πλούσια και λεπτομερή εικονογράφηση και ανάλυση αποτελεί ένα αξιόλογο πρακτικό βοήθημα για τους φοιτητές της Ιατρικής, Νοσηλευτικής, Φυσικοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Δημόσιας Υγιεινής, Ιατρικών Εργαστηρίων, Μαιευτικής, Αισθητικής και Ραδιολογίας-Ακτινολογίας κατά τη διεξαγωγή των εργαστηριακών ασκήσεων. Παράλληλα είναι εξίσου σημαντικό για τους ιατρούς και τους άλλους επαγγελματίες υγείας οσάκις χρειασθεί να το συμβουλευτούν παρέχοντας πρακτικές οδηγίες. Επιπλέον συμβάλλει στον εμπλουτισμό της ελληνικής βιβλιογραφίας που ήδη είναι αρκετά μεγάλη. Στο ζήτημα της ανατομικής ορολογίας κάναμε χρήση των κλασικών ανατομικών όρων που εδραιώθηκαν στην ανατομική βιβλιογραφία από τους αείμνηστους καθηγητές Ανατομικής Γ. Σκλαβούνο και Α. Σάββα, καθώς η χρήση των διεθνώς αποδεκτών όρων της Nomina Anatomica μόνον σύγχυση θα μπορούσε να προκαλέσει. Η νέα βελτιωμένη έκδοση ελπίζουμε να ικανοποιήσει τους φοιτητές και τους επαγγελματίες υγείας, όπως και η προηγούμενη, δίνοντας ένα βιβλίο σαφές και εύληπτο με πίνακες και εικόνες όμοια με αρχέτυπα.
Τιμή πώλησης: 33 €