Ανοσολογία (8η έκδοση)
Μάθετε όλες τις έννοιες τις βασικής και της κλινικής ανοσολογίας που πρέπει να γνωρίζετε! Η κλινικά σχετική, σαφώς οπτική προσέγγισης της Ανοσολογίας καθιστά εύκολη την κατανόηση και την εκμάθηση ενός πολυσύνθετου θέματος. • Το βάθος και η κάλυψη που χρειάζεστε σε ένα μικρότερο και διαχειρίσιμο βιβλίο. Μέσω της σχολαστικής επιμέλειας και αναδιοργάνωσης, το αρχικό υλικό παραμένει, ενώ το εξειδικευμένο και κλινικό υλικό έχει μεταφερθεί στο διαδίκτυο. • Τελειοποιήστε τις γνώσεις σας σχετικά με τις πιο ουσιαστικές έννοιες της ανοσολογίας. Σχολαστικές ενημερώσεις σε όλο το βιβλίο παρέχουν τις επικαιροποιημένες γνώσεις που χρειάζεστε για να αριστεύσετε στις εξετάσεις. • Κατανοήστε τους θεμέλιους λίθους του ανοσιακού συστήματος – κύτταρα, όργανα, και μείζονα μόρια υποδοχής – όπως επίσης και την πυροδότηση και τις δράσεις της ανοσιακής απάντησης, ιδίως σε κλινικό πλαίσιο. • Κατανοήστε και απομνημονεύστε τις δύσκολες έννοιες εύκολα μέσω οπτικών ερεθισμάτων, χάρη στην εύχρηστη οργάνωση του βιβλίου με πλαίσια βασικών εννοιών, επεξηγηματικά διαγράμματα και περισσότερες από 200 φωτογραφίες που σας βοηθούν να δημιουργήσετε την εικόνα των ιστών και των νοσημάτων. • Κάνετε την ιδέα πράξη. Τα πλαίσια «Κριτική Σκέψη» και 24 μελέτες περιπτώσεων, οι οποίες παρέχονται στο διαδίκτυο, σας ενθαρρύνουν να «σκέπτεστε ανοσολογικά» καθώς εδραιώνετε την κατανόησή σας της ανοσολογίας μέσω της κλινικής εφαρμογής. • Εξασφαλίστε την τελειοποίηση των γνώσεών σας σχετικά με το υλικό και χτίστε την αυτοπεποίθησή σας με αποδοτικές εισαγωγικές περιλήψεις σε κάθε κεφάλαιο και ερωτήσεις που βασίζονται σε μελέτες περιπτώσεων που παρέχουν αποτελεσματική αναθεώρηση του κεφαλαίου και ταχεία εξάσκηση για τις εξετάσεις σας.
Τιμή πώλησης: 80 €
Ανοσολογία με μια Ματιά
Η Ανοσολογία με μια ματιά είναι ένα συνοπτικό και περιεκτικό εισαγωγικό βοήθημα για τους φοιτητές της ιατρικής. Το βιβλίο αυτό δεν αποτελεί ένα εγχειρίδιο ανοσολογίας από το οποίο θα αντληθούν εξειδικευμένες γνώσεις. Αντιθέτως έχει σαν στόχο όλους αυτούς που εργάζονται σε ανοσολογικά θέματα και χάνουν πολύ χρόνο για να μένουν ενήμεροι σε ένα επιστημονικό πεδίο που ορισμένες φορές δίνει την εντύπωση ότι αλλάζει ταχέως και είναι μπερδεμένο. Ακόμα ο καθένας που έχει ένα υπόβαθρο γνώσεων Ιατρικής ή Βιολογίας και είναι ήδη εξοικειωμένος με τις βασικές γνώσεις αλλά αναγκάζεται να κατανοήσει και τις ανοσολογικές προόδους συχνά δεν χρειάζεται τίποτε περισσότερο από λίγα πρόχειρα σκίτσα για να τις κατανοήσει. Έτσι το βιβλίο είναι γεμάτο με σκίτσα που με την πάροδο του χρόνου φαίνονται ότι είναι ακόμα πιο χρήσιμα. Σύμφωνα με το γνωστό πλέον και εύχρηστο ύφος, κάθε θεματική ενότητα παρουσιάζεται σε δισέλιδη μορφή με ουσιώδεις πληροφορίες που συνοδεύονται από σαφή, ενημερωτικά διαγράμματα όπου δίνονται τα σημαντικότερα σημεία. Η Ανοσολογία με μια ματιά εξακολουθεί να απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές της βιοϊατρικής και της ιατρικής επιστήμης, οι οποίοι επιθυμούν έναν άμεσο, αλλά καθολικό τρόπο κατανόησης της ανοσολογίας.
Τιμή πώλησης: 33 €
Ανοσολογία (7η έκδοση)
Ριζικά ανανεωμένη, με νέους συνεργάτες και εξαιρετική νέα εικονογράφηση, η 7η έκδοση σας προσφέρει μια προσεκτικά δομημένη προσέγγιση στην εκμάθηση των βασικών στοιχείων του ανοσοποιητικού συστήματος και στην κατανόηση του τρόπου ανάπτυξης των ανοσοαπαντήσεων. Εξετάζει τους μηχανισμούς της εγγενούς και της επίκτητης ανοσίας και περιγράφει με σαφήνεια τις κλινικές αρχές της κλινικής ανοσολογίας, σε συνδυασμό με ιστολογικά, παθολογοανατομικα και κλινικά παραδείγματα. Περιέχει ερωτήσεις εντός του κειμένου, για να ελέγχεται η κατανόηση των προηγούμενων παραγράφων και η ικανότητα συσχέτισης με προγενέστερα κεφάλαια. Περιλαμβάνει ασκήσεις κριτικής σκέψης στο τέλος κάθε κεφαλαίου και οι λύσεις τους βρίσκονται στο τέλος του βιβλίου. Χρησιμοποιεί συνοπτικές περιλήψεις των κεφαλαίων με τα σημαντικότερα σημεία τους. Στην ιστοσελίδα www.studentconsult.com θα βρείτε χρήσιμα συμπληρωματικά στοιχεία. Με νέα συντακτική ομάδα, περισσότερους από 10 νέους συνεργάτες, βελτιωμένη εμφάνιση και διαδικτυακή υποστήριξη, η παρούσα 7η έκδοση της Ανοσολογία του Roitt είναι η καλύτερη όλων.
Τιμή πώλησης: 95 €
Master Medicine: Ανοσολογία (1η έκδοση)
Είναι μια σειρά από περιεκτικά κείμενα για φοιτητές ιατρικής. Κάθε κεφάλαιο περιέχει περιεκτικές πληροφορίες για το θέμα που εξετάζεται καθώς και μια ευρεία ποικιλία υλικού αξιολόγησης με πλήρεις απαντήσεις. Μαζί, τα κεφάλαια της σειράς του Master Medicine παρέχουν στους φοιτητές ένα ολοκληρωμένο «πακέτο» κειμένων για αυτό-καθοδηγούμενη μελέτη και για προετοιμασία για εξετάσεις. Σχόλια αναγνωστών για προηγούμενες εκδόσεις «Tο τμήματα αξιολόγησης με τις απαντήσεις είναι άριστα» «Όλα τα βιβλία αυτής της σειράς είναι απλά και εύκολα στη μελέτη, ενώ ταυτόχρονα περιέχουν όλες τις σχετικές πληροφορίες» «Μια άριστη προσθήκη στη προβληματοκεντρική μάθηση» «Πραγματικά καλό – ενθαρρύνει τη κατανόηση καθώς και τη μάθηση των σημαντικών σημείων»
Τιμή πώλησης: 45 €
Ανασκόπηση Ιατρικής Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας (11η έκδοση)
ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ (USMLE) ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ, ΕΥΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑ
Για να προετοιμαστείτε γρήγορα για τις εξετάσεις μόνο μία πηγή θα σας βοηθήσει: Η ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑΣ. Πλήρως ανανεωμένη, η Ενδέκατη Έκδοση είναι μια πλούσια ανασκόπηση των βασικών και κλινικών θεμάτων της βακτηριολογίας, της ιολογίας, της μυκητολογίας, της παρασιτολογίας και της ανοσολογίας. Στο βιβλίο τονίζονται επίσης οι εφαρμογές της μικροβιολογίας και της ανοσολογίας στα λοιμώδη νοσήματα.
Με μια ματιά θα διαπιστώσετε γιατί είναι το καλύτερο εγχειρίδιο μκικροβιολογίας και βοήθημα εξετάσεων
Όλα όσα χρειάζεστε για την πλήρη και γρήγορη προετοιμασία για τις εξετάσεις
• Πάνω από 600 ερωτήσεις για να ελέγξετε τις γνώσεις σας
• Μια πλήρης εξέταση USMLE με ερωτήσεις επάνω σε περιστατικά
• Ανασκόπηση των ερωτήσεων και της μελέτης περιπτώσεων
• Περιλήψεις των σημαντικών μικροοργανισμών
• Περιληπτικοί πίνακες με τα σημαντικά στοιχεία των λοιμωδών νόσων 
Τιμή πώλησης: 85 €
Βασική Κλινική Ανοσολογία (5η έκδοση)
Το Βασική Κλινική Ανοσολογία παρέχει τις βασικές πληροφορίες που απαιτούνται για την κατανόηση των νόσων σε ανοσολογική βάση. Είναι ιδανικό για τους φοιτητές κλινικής ιατρικής, τους ιατρούς και τους επαγγελματίες υγείας που αναζητούν μια ανακεφαλαίωση στην κλινική ανοσολογία• το κατανοητό αυτό κείμενο αποτελεί κλειδί για τη μελέτη της διάγνωσης και της θεραπείας των ανοσολογικών διαταραχών. Η νέα έκδοση του Βασική Κλινική Ανοσολογία είναι πλήρως ενημερωμένη και πλέον εξ ολοκλήρου έγχρωμη. Το βιβλίο καλύπτει την υποκείμενη παθοφυσιολογία, τα σημεία και τα συμπτώματα της νόσου, καθώς και τις ειδικές κλινικές εξετάσεις που πρέπει να διενεργηθούν και την αντιμετώπιση των ασθενών. Με επίκεντρο την κλινική εικόνα, τα παραδείγματα πραγματικών περιστατικών διευκρινίζουν τις βασικές έννοιες και οι ερωτήσεις αυτοαξιολόγησης παρέχουν τη δυνατότητα ελέγχου των γνώσεων για το κάθε κεφάλαιο. Κριτικές «Είναι ένα πολύ κατανοητό βιβλίο, και θα εξυπηρετήσει τόσο τους μεταπτυχιακούς όσο και τους φοιτητές που μόλις ξεκινούν να μελετούν την παθολογία...Είναι καλογραμμένο από ανθρώπους καταρτισμένους στο αντικείμενο, και γνωρίζουν ποιες είναι οι σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να παρουσιαστούν...Όλοι οι ουσιώδεις τομείς που θα θέλατε να μελετήσετε καλύπτονται επαρκώς.» MAD, The Student Magazine for Medics & Dentists at Bart's and the London «Αυτό που κάνει το βιβλίο ξεχωριστό είναι η ολοκληρωμένη του προσέγγιση ως προς το κλινικό ζήτημα. Κάθε σύστημα του σώματος, καθώς και εξειδικευμένα θέματα όπως η μεταμόσχευση και η υπερευαισθησία κατέχουν το δικό τους ξεχωριστό κεφάλαιο, καλύπτοντας τόσο τις συνήθεις παθολογίες που αφορούν στο ανοσιακό σύστημα όσο και το θεωρητικό τους πλαίσιο...Καλογραμμένο, ενσωματώνει τα κλινικά ζητήματα με ενιαία μορφή. Τα περιστατικά προσφέρουν πολύτιμη γνώση, καθώς και οι ερωτήσεις αυτοαξιολόγησης του κάθε κεφαλαίου στο τέλος του βιβλίου.» 2nd Opinion, The Magazine of the Scottish Medical Schools «Πιστεύω πως είναι το καλύτερο στο είδος του...
Τιμή πώλησης: 55 €
Lippincott's Ανοσολογία (2η έκδοση)
Το βιβλίο Ανοσολογία, δεύτερη έκδοση, παρέχει την ιδανική πηγή γνώσης σε ένα μαθησιακό περιβάλλον που στην εποχή μας εξελίσσεται ταχύτατα. Καθώς έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι ευχάριστο στην ανάγνωση και εύχρηστο, περιλαμβάνει μια πληθώρα έγχρωμων εικόνων υψηλής ποιότητας, κλινικές συσχετίσεις και ερωτήσεις επανάληψης, για να ενισχύσουν τις βασικές αρχές στο επιστημονικό πεδίο. Είναι ιδανικό για χρήση εντός της διδακτικής αίθουσας και για προετοιμασία σε εξετάσεις!
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
• Περισσότερες από 200 έγχρωμες εικόνες με σημειώσεις, το χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης σειράς βιβλίων, διδάσκουν με τη δύναμη της εικόνας και ενισχύουν το κείμενο, για να καθοδηγηθούν οι αναγνώστες.
• Οι συνόψεις των κεφαλαίων, οι περιλήψεις και τα κλινικά πλαίσια θέτουν στόχους για την κατανόηση
και δίνουν έμφαση στις βασικές αρχές κάθε κεφαλαίου.
• Οι ερωτήσεις κατανόησης και τα συνεπή περιγράμματα καθιστούν
τις σημαντικές πληροφορίες προσβάσιμες και κατανοητές.
• Περισσότερες από 300 ερωτήσεις επανάληψης.
Τιμή πώλησης: 65 €