Κλινική Μαιευτική και Γυναικολογία (3η έκδοση)
Οπουδήποτε σπουδάζετε ή ασκείτε τη μαιευτική και τη γυναικολογία, η γερή γνώση των κλινικών πτυχών θα ενισχύσει την κατανόησή σας αυτής της ειδικότητας και θα μεγιστοποιήσει την ικανότητά σας να μαθαίνετε περισσότερες πληροφορίες και να συμβάλλετε στη φροντίδα των γυναικών και των μωρών. Ως ένα τέλειο συμπληρωματικό έργο στο Kumar and Clark’s Clinical Medicine, αυτή η νέα έκδοση ενός αγαπημένου κειμένου εξακολουθεί να παρέχει το εξαιρετικό υπόβαθρο και πλαίσιο για την αντιμετώπιση κλινικών περιπτώσεων στη Γυναικολογία και τη Μαιευτική. Νέα στοιχεία αυτής της έκδοσης • Νέα ενότητα σχετικά με τη σεξουαλική και την αναπαραγωγική υγεία • Νέο κεφάλαιο για τη χειρουργική • Πλήρης αναθεώρηση του κεφαλαίου για την αναισθησία • Μεγαλύτερη κάλυψη της έκτοπης κύησης και της αποβολής • Πλήρως αναθεωρημένο και επικαιροποιημένο Βασικά χαρακτηριστικά • Εικονογραφημένο με ξεκάθαρα, έγχρωμα σχέδια και φωτογραφίες • Πλαίσια σύνοψης και πίνακες • Πλαίσια βασικών σημείων στο τέλος κάθε κεφαλαίου • Οι πιο πρόσφατες πληροφορίες στατιστικής και γενετικής • Προσέγγιση που κοιτάει στο μέλλον • Οργανωμένο σε τέσσερις ενότητες: Βασικές πληροφορίες, Αναπαραγωγική υγεία και κύηση, και λοχεία. Από κριτικές πελατών για την προηγούμενη έκδοση: «Είναι ένα εμπεριστατωμένο, με πολύ καλή εικονογράφηση σύγγραμμα το οποίο παρέχει ανάλυση σε ακόμη μεγαλύτερο βάθος... Η σελιδοποίηση με τις έγχρωμες εικονογραφήσεις και φωτογραφίες το διατηρούν ενδιαφέρον και ενημερωτικό. Τα κεφάλαια είναι πολλά και περιεκτικά καθιστώντας την εύρεση πληροφοριών εύκολη. Παρότι δεν είναι βιβλίο το οποίο μπορεί να διαβαστεί σε ένα βράδυ πριν από τις εξετάσεις, ωστόσο, είναι εξαιρετικό για την κατανόηση αυτής της ειδικότητας σε βάθος.» «Το χρησιμοποίησα ως βασική πηγή και με βοήθησε (σε συνδυασμό, φυσικά, με πολλή κλινική εμπειρία) να αριστεύσω στις εξετάσεις» «Ιδανικό για φοιτητές της ιατρικής από το τρίτο έτος και ύστερα, ή όποτε ξεκινάτε τις επισκέψεις μαιευτικών και γυναικολογικών ασθενών. Το
Τιμή πώλησης: 75 €
Αναζωογόνηση & Ηρεμία για Μωρά και Μητέρες: Ο φυσικός τρόπος φροντίδας για εσάς και το μωρό σας
Ικανοποίηση για εσάς και το µωρό σας • Περιλαμβάνει εικονογραφημένο, βήμα προς βήμα, οδηγό για βρεφικό μασάζ. • Βελτιώνει τις πιθανότητες για έναν καλό ύπνο στη διάρκεια της νύχτας! Ο ερχομός του νέου μωρού φέρνει μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό. Ωστόσο, μπορεί επίσης να προκαλέσει άγχος και σύγχυση ως προς τη φροντίδα του μικρού σας θησαυρού. Στο βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας, η ολιστική θεραπεύτρια και μητέρα τριών παιδιών Samantha Quinn αποκαλύπτει φυσικές τεχνικές καθησυχασμού, προκειμένου να εξασφαλίσετε ότι το μωρό σας κάνει μια ήπια μετάβαση από τη μήτρα της μητέρας στην κούνια. Ανακαλύψτε πώς να αναγνωρίζετε τους ήχους του μωρού σας και να διαβάζετε τη γλώσσα του σώματος, ώστε να μπορείτε να ανταποκριθείτε σωστά, και πώς να βελτιώσετε τα μοτίβα του ύπνου του μωρού σας. Επίσης, θα βρείτε συμβουλές σχετικά με τα οφέλη του βρεφικού μασάζ μαζί με οδηγίες για τη βήμα προς βήμα τεχνική – οδηγίες-κλειδιά για την ηρέμηση των μωρών. Παράλληλα, υπάρχουν οδηγίες για φυσικές και ολιστικές θεραπείες για τη μητέρα και το μωρό, προκειμένου να προσφέρουν ανακούφιση σε συχνές ασθένειες, εξασφαλίζοντας ότι και οι δύο θα έχετε ηρεμία, υγεία και ευτυχία.
Τιμή πώλησης: 12 €
Ψυχοσωματική ετοιμασία για τη μητρότητα
Στο βιβλίο εκτείθονται όλες τις μεθόδοι προετοιμασίας που υπάρχουν για να μπορεί οενδιαφερόμενος επιστήμονας να κατανοήσει και να επιλέξει τη μέθοδο ήστοιχεία των μεθόδων που του ταιριάζουν και μπορεί να εφαρμόσει στους πελάτες του. Τα θέματα που αφορούν στον ψυχισμό της γυναίκας και του συντρόφου της μπορούν να βοηθήσουν τον σύμβουλο ετοιμασίας για να μπορέσει να τους στηρίξει και να τους καθοδηγήσει σε τρόπους ανάπτυξη της επικοινωνίας τους με το παιδί που περιμένουν. Όλα όσα καταγράφονται στα κεφάλαια του τοκετού και των διαφόρων ασκήσεων και συμπληρωματικών θεραπειών μπορούν να βρουν εφαρμογή στο περιεχόμενο του προγράμματος προετοιμασίας. Επίσης, ελπίζω όσα αναφέρονται στα κεφάλαια για το κέντρο ψυχοσωματικής ετοιμασίας και για τις επαγγελματικές σχέσεις να είναι χρήσιμες γνώσεις στην πορεία των νέων επιστημόνων που ενδιαφέρονται να υπηρετήσουν την Μαιευτική μέσω της ψυχοσωματικής ετοιμασίας με εντιμότητα, θάρρος, ενθουσιασμό, συμπόνια και καλή θέληση.
Τιμή πώλησης: 35 €
Master Medicine Μαιευτική και Γυναικολογία
Τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται σε εξέλιξη μια μεγάλη προσπάθεια παγκοσμίως για την αναμόρφωση της Ιατρικής Εκπαίδευσης. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας είναι και η αλλαγή των παραδοσιακών συγγραμμάτων που χρησιμοποιούνται από τους φοιτητές της Ιατρικής. Είναι αναγκαία η ύπαρξη εγχειριδίων που θα παρέχουν με τάξη όλες τις βασικές γνώσεις κάθε αντικειμένου και θα διευκολύνουν την κατανόηση του αντίστοιχου επιστημονικού πεδίου. Η Ελληνική έκδοση της “Obstetrics & Gynaecology, a core text with self assessment” των Andrew McCarthy & Bill Hunter (2nd edition) της πολύ γνωστής διεθνώς σειράς Master Medicine, επιτυγχάνει του ανωτέρω στόχους και ταυτόχρονα παρέχει ερωτήσεις αξιολόγησης, ώστε οι φοιτητές να προσδιορίσουν το επίπεδο των γνώσεών τους. Ο φοιτητής που θα μελετήσει το συγκεκριμένο βιβλίο θα μάθει ότι χρειάζεται να ξέρει σε προπτυχιακό επίπεδο στη Μαιευτική-Γυναικολογία και σε συνδυασμό με την Κλινική του άσκηση στις Πανεπιστημιακές Μαιευτικές-Γυναικολογικές κλινικές και την περαιτέρω μελέτη πιο εξειδικευμένων συγγραμμάτων, όπου χρειάζεται να εμβαθύνει σε λεπτομέρειες, θα αποκτήσει όλες τις απαραίτητες γνώσεις στο σημαντικό αυτό πεδίο της Ιατρικής.
Τιμή πώλησης: 45 €
Επίτομη Μαιευτική & Γυναικολογία
Τα παθολογικά και χειρουργικά προβλήματα στη εγκυμοσύνη και η χειρουργική Γυναικολογία ειδικότερα μελετώνται ως βασικές γνώσεις, αλλά προστίθενται και νέες μέθοδοι διάγνωσης, φαρμακευτικής θεραπείας και χειρουργικών επεμβάσεων. Η νέα τεχνολογία είναι μπροστά και ήδη στα χέρια του αναγνώστη. Όλα τα παραπάνω κεφάλαια του βιβλίου, δίδουν την εικόνα ενός διεθνούς επιπέδου συγγράμματος. Η επιμελημένη συγγραφή, τεκμηριωμένη με στατιστικά δεδομένα της διεθνούς βιβλιογραφίας, σε αρμονική συνεργασία με το δεδομένο της κλινικής πείρας του συγγραφέα, καθιστούν το βιβλίο αυτό βασικό στο χώρο της Μαιευτικής-Γυναικολογίας.
Γυναικολογική Μαστολογία
Ο μαστός, που αποτελεί μία δεύτερη ωοθήκη και έχει εξάρτηση από αυτή, που η λειτουργία του κορυφώνεται στο θηλασμό, δεν μπορεί παρά να ενδιαφέρει ιδιαίτερα το γυναικολόγο - μαιευτήρα. Τα κεφάλαια της φυσιολογίας, των παθολογικών εκκρίσεων, του θηλασμού και των φαρμάκων, που περνάνε στο γάλα, το γυναικολόγο - μαιευτήρα τον ενδιαφέρουν ακόμα περισσότερο. Η "Γυναικολογική Μαστολογία" έρχεται να καταστήσει το έργο του γυναικολόγου - μαιευτήρα ευκολότερο και σ' ένα σκοπό αποβλέπει: Ν' αγαπήσει ο γυναικολόγος το μαστό. Δικαιούται την αγάπη του!.
Τιμή πώλησης: 7 €
Γυναικολογική Φαρμακολογία
Στο φοιτητή και στο γιατρό δεν φτάνει να του αναφέρεις ποια ουσία θα χρησιμοποιήσει στη θεραπεία της πάθησης. Τη θέλει με το φαρμακευτικό της όνομα, με το σκεύασμα, που κυκλοφορεί. Έτσι, καθιστά το έργο του ευκολότερο. Η "Γυναικολογική Φαρμακολογία" δεν έρχεται να πλουτίσει τη φαρμακολογική βιβλιογραφία της χώρας μας. Έρχεται να βοηθήσει τον γυναικολόγο στην καθημερινή άσκηση του. Να του θυμίσει φάρμακα και, προπαντός, να τον βοηθήσει να βρει τα σκευάσματα τους. Σκευάσματα, που κυκλοφορούν σήμερα στα φαρμακεία της χώρας μας.
Τιμή πώλησης: 8 €