Εγχειρίδιο Ενδοδοντολογίας (2η έκδοση)
Η δεύτερη έκδοση του Εγχειριδίου Ενδοδοντολογίας συνεχίζει τον στόχο της εξυπηρέτησης των αναγκών των φοιτητών και των επαγγελματιών της οδοντιατρικής, οι οποίοι αναζητούν επικαιροποιημένες αναφορές σχετικά με τις θεωρίες και τις τεχνικές της ενδοδοντολογίας.
Τιμή πώλησης: 75 €
Οδοντιατρική Εμφυτευματολογία με μια Ματιά
Ο πιο πρόσφατος αυτός τίτλος της δημοφιλούς σειράς με μια Ματιά παρέχει μια συνοπτική και προσιτή εισαγωγή και αναθεώρηση όλων των πτυχών της οδοντιατρικής εμφυτευματολογίας. Μετά από τη οικεία, εύκολη στη χρήση μορφή της σειράς με μια Ματιά, κάθε θέμα παρουσιάζεται σε δύο σελίδες με τα βασικά στοιχεία να συνοδεύονται από σαφή διαγράμματα και κλινικές φωτογραφίες. Γραμμένο από κορυφαίους ειδικούς, το βιβλίο αυτό παρουσιάζει και απεικονίζει βασικές πληροφορίες που αφορούν στη δομή και στην επιλογή του εμφυτεύματος, στην εκτίμηση και στην εξέταση των ασθενών, στις χειρουργικές τεχνικές, στην αύξηση των οστών και στη μετεγχειρητική αντιμετώπιση και συντήρηση. Η Οδοντιατρική Εμφυτευματολογία με μια Ματιά αποτελεί το ιδανικό συνοδό εγχειρίδιο για όλους τους φοιτητές, τους κλινικούς ιατρούς και την οδοντιατρική ομάδα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην οδοντιατρική εμφυτευματολογία. ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ • Είναι χρήσιμος οδηγός μελέτης και βοήθημα ανασκόπησης για τους φοιτητές και τους κλινικούς. • Καλύπτει όλα τα σημαντικά θέματα της οδοντιατρικής εμφυτευματολογίας. • Παρουσιάζει τις πληροφορίες συνοπτικά και περιεκτικά σε δύο μόνο σελίδες ανά θέμα. • Περιλαμβάνει πολλά σαφή διαγράμματα και πλήρως έγχρωμες κλινικές φωτογραφίες. • Γραμμένο από κορυφαίους ειδικούς στο πεδίο της οδοντιατρικής εμφυτευματολογίας. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ Ο Jacques Malet είναι κλινικός καθηγητής στη μεταπτυχιακή περιοδοντολογία και χειρουργική εμφυτευματολογία στο University Denis Diredot στο Παρίσι, και στο Rothschild Hospital, AP-HP στο Παρίσι. Ο Francis Mora είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Περιοδοντολογίας, Διευθυντής του Προπτυχιακού Προγράμματος Περιοδοντολογίας, και Συνδιευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Περιοδοντολογίας στο University Denis Diredot στο Παρίσι, και στο Rothschild Hospital, AP-HP στο Παρίσι. Ο Philippe Bouchard είναι Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Περιοδοντολογίας στο University Denis Diredot στο Παρίσι, και Επικεφαλής της Κλινικής Μονάδας Παθολογοανατομίας
Τιμή πώλησης: 32 €
Παθολογία του στόματος και της γναθοπροσωπικής χώρας με μια Ματιά (2η έκδοση)
Το εγχειρίδιο Παθολογία του στόματος και της γναθοπροσωπικής χώρας με μια Ματιά, 2η έκδοση, προσφέρει μια περιεκτική σύνοψη των βασικών πτυχών της ιατρικής και της παθολογοανατομίας του στόματος, με έμφαση στην παροχή φροντίδας της στοματικής κοιλότητας στη γενική ιατρική. Ακολουθώντας τη δημοφιλή μορφή της σειράς Με μια ματιά, το κείμενο καλύπτει τα πιο πρόσφατα ζητήματα που σχετίζονται με τη σύγχρονη ιατρική και παθολογοανατομία του στόματος, μεταξύ των οποίων είναι οι πιο σημαντικές παθήσεις ανά συχνότητα και σοβαρότητα, οι συνήθως απαντώμενες στοματικές βλάβες και παθολογικές καταστάσεις, οι στοματικές εκδηλώσεις των συνηθέστερων συστημικών νοσημάτων, οι διαφορικές διαγνώσεις και η κλινική αντιμετώπιση της κάθε πάθησης. Η δεύτερη αυτή έκδοση περιλαμβάνει νέες κλινικές φωτογραφίες. Με την ανανεωμένη και βελτιωμένη εμφάνισή του, το εγχειρίδιο Παθολογία του στόματος και της γναθοπροσωπικής χώρας με μια Ματιά, 2η έκδοση, αποτελεί το ιδανικό βοήθημα για φοιτητές οδοντιατρικής και προσφάτως ειδικευμένους επαγγελματίες, όπως επίσης και για οδοντιατρικούς νοσηλευτές, ειδικούς στοματικής υγιεινής και θεραπευτές.
Τιμή πώλησης: 32 €
Παιδιατρική Οδοντιατρική με μια Ματιά
Ο πιο πρόσφατος αυτός τίτλος της δημοφιλούς σειράς με μια Ματιά παρέχει μια περιεκτική και προσβάσιμη εισαγωγή και ανανέωση των γνώσεων σχετικά με όλες τις πτυχές της παιδιατρικής οδοντιατρικής. Με την οικεία και εύχρηστη μορφή της σειράς με μια Ματιά, κάθε θέμα παρουσιάζεται σε δύο σελίδες με σαφή διαγράμματα και κλινικές φωτογραφίες που συνοδεύουν τις ουσιαστικές πληροφορίες.
Τιμή πώλησης: 32 €
Οδοντιατρικά Υλικά με μια Ματιά
Τα Oδοντιατρικά υλικά με μια Ματιά, 2η έκδοση, είναι ένας νέος τίτλος στην ιδιαιτέρως δημοφιλή σειρά με μια Ματιά. Παρέχει ακριβή και άμεση εισαγωγή, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και βοήθημα για επανάληψη. Ακολουθώντας την οικεία, εύχρηστη μορφή της σειράς, κάθε θέμα παρουσιάζεται σε δύο σελίδες, με λέξεις-κλειδιά και ευκρινή διαγράμματα που συγκεντρώνουν τις βασικές πληροφορίες. Με 18 κεφάλαια παραπάνω από την 1η έκδοση, τα Oδοντιατρικά υλικά με μια Mατιά, 2η έκδοση, είναι πλήρως ενημερωμένα και πιο αναλυτικά. Πολλές υποενότητες πλέον καταλαμβάνουν χώρο ολόκληρου κεφαλαίου και νέα υλικά και χρήσεις αυτών επεξηγούνται με σαφήνεια και ακρίβεια. Συστηματικά και με ευκρίνεια οργανωμένο, το βιβλίο Oδοντιατρικά υλικά με μια Mατιά, 2η έκδοση καλύπτει: • κάθε μεγάλη κατηγορία οδοντιατρικών υλικών και βιοϋλικών • τις βασικές χημικές και φυσικές ιδιότητες • τον κλινικό χειρισμό και την εφαρμογή • τις επιπλοκές και τις ανεπιθύμητες ενέργειες των υλικών Το έργο αυτό αποτελεί το ιδανικό βιβλίο για τους φοιτητές της Οδοντιατρικής και τους νέους ιατρούς. Επιπροσθέτως, το κείμενο παρέχει πολύτιμες πληροφορίες για τους γενικούς οδοντιάτρους που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και έχει άμεση εφαρμογή για τους υγιεινολόγους, τους βοηθούς οδοντιάτρου, τους ειδικούς νοσηλευτές και τους οδοντοτεχνίτες. Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ O Dr. J. Anthony von Fraunhofer είναι Ομότιμος Καθηγητής στη Σχολή Οδοντιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Maryland και προηγουμένως ήταν Καθηγητής και Διευθυντής της Επιστήμης Βιοϋλικών στο Τμήμα Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής. Έχει τιμηθεί με βραβείο (BSc) στη χημεία και έχει MSc και PhD στη μεταλλουργία, όπως επίσης έχει διατελέσει Chartered Scientist, Chartered Chemist και Chartered Engineer designations από το Συμβούλιο Επιστημών του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο Dr. von Fraunhofer επίσης κατέχει υποτροφίες στην Ακαδημία Οδοντιατρικών Υλικών, ASM International, στο Institute of Corrosion και στη Βασιλική Εταιρεία Χημείας.
Τιμή πώλησης: 32 €