Οδοντιατρικά Υλικά με μια Ματιά

Εκδότης:
ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε.
Συγγραφέας:
J. ANTHONY VON FRAUNHOFER
Επιμέλεια:
Μ. Κοκοτή, Ε. Κοντονασάκη, Π. Κοΐδης
ISBN:
978-960-583-087-8
Διαστάσεις:
21x28
Σελίδες:
120
Έτος έκδοσης:
2016
Τιμή πώλησης 32 €
  • 0 Review

Περιγραφή

Τα Oδοντιατρικά υλικά με μια Ματιά, 2η έκδοση, είναι ένας νέος τίτλος στην ιδιαιτέρως δημοφιλή σειρά με μια Ματιά. Παρέχει ακριβή και άμεση εισαγωγή, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και βοήθημα για επανάληψη. Ακολουθώντας την οικεία, εύχρηστη μορφή της σειράς, κάθε θέμα παρουσιάζεται σε δύο σελίδες, με λέξεις-κλειδιά και ευκρινή διαγράμματα που συγκεντρώνουν τις βασικές πληροφορίες.
Με 18 κεφάλαια παραπάνω από την 1η έκδοση, τα Oδοντιατρικά υλικά με μια Mατιά, 2η έκδοση, είναι πλήρως ενημερωμένα και πιο αναλυτικά. Πολλές υποενότητες πλέον καταλαμβάνουν χώρο ολόκληρου κεφαλαίου και νέα υλικά και χρήσεις αυτών επεξηγούνται με σαφήνεια και ακρίβεια.
Συστηματικά και με ευκρίνεια οργανωμένο, το βιβλίο Oδοντιατρικά υλικά με μια Mατιά, 2η έκδοση καλύπτει:
• κάθε μεγάλη κατηγορία οδοντιατρικών υλικών και βιοϋλικών
• τις βασικές χημικές και φυσικές ιδιότητες
• τον κλινικό χειρισμό και την εφαρμογή
• τις επιπλοκές και τις ανεπιθύμητες ενέργειες των υλικών
Το έργο αυτό αποτελεί το ιδανικό βιβλίο για τους φοιτητές της Οδοντιατρικής και τους νέους ιατρούς. Επιπροσθέτως, το κείμενο παρέχει πολύτιμες πληροφορίες για τους γενικούς οδοντιάτρους που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και έχει άμεση εφαρμογή για τους υγιεινολόγους, τους βοηθούς οδοντιάτρου, τους ειδικούς νοσηλευτές και τους οδοντοτεχνίτες.
Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
O Dr. J. Anthony von Fraunhofer είναι Ομότιμος Καθηγητής στη Σχολή Οδοντιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Maryland και προηγουμένως ήταν Καθηγητής και Διευθυντής της Επιστήμης Βιοϋλικών στο Τμήμα Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής. Έχει τιμηθεί με βραβείο (BSc) στη χημεία και έχει MSc και PhD στη μεταλλουργία, όπως επίσης έχει διατελέσει Chartered Scientist, Chartered Chemist και Chartered Engineer designations από το Συμβούλιο Επιστημών του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο Dr. von Fraunhofer επίσης κατέχει υποτροφίες στην Ακαδημία Οδοντιατρικών Υλικών, ASM International, στο Institute of Corrosion και στη Βασιλική Εταιρεία Χημείας.