Οδοντιατρική Εμφυτευματολογία με μια Ματιά

Εκδότης:
ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε.
Συγγραφέας:
JACQUES MALET, FRANCIS MORA, PHILIPPE BOUCHARD
Επιμέλεια:
Φ. Μαδιανός
ISBN:
9789605833107
Διαστάσεις:
21x28
Σελίδες:
146
Έτος έκδοσης:
2017
Τιμή πώλησης 32 €
  • 0 Review

Περιγραφή

Ο πιο πρόσφατος αυτός τίτλος της δημοφιλούς σειράς με μια Ματιά παρέχει μια συνοπτική και προσιτή εισαγωγή και αναθεώρηση όλων των πτυχών της οδοντιατρικής εμφυτευματολογίας. Μετά από τη οικεία, εύκολη στη χρήση μορφή της σειράς με μια Ματιά, κάθε θέμα παρουσιάζεται σε δύο σελίδες με τα βασικά στοιχεία να συνοδεύονται από σαφή διαγράμματα και κλινικές φωτογραφίες. Γραμμένο από κορυφαίους ειδικούς, το βιβλίο αυτό παρουσιάζει και απεικονίζει βασικές πληροφορίες που αφορούν στη δομή και στην επιλογή του εμφυτεύματος, στην εκτίμηση και στην εξέταση των ασθενών, στις χειρουργικές τεχνικές, στην αύξηση των οστών και στη μετεγχειρητική αντιμετώπιση και συντήρηση.

Η Οδοντιατρική Εμφυτευματολογία με μια Ματιά αποτελεί το ιδανικό συνοδό εγχειρίδιο για όλους τους φοιτητές, τους κλινικούς ιατρούς και την οδοντιατρική ομάδα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην οδοντιατρική εμφυτευματολογία.

Βασικά χαρακτηριστικά

  •  Είναι χρήσιμος οδηγός μελέτης και βοήθημα ανασκόπησης για τους φοιτητές και τους κλινικούς.
  •  Καλύπτει όλα τα σημαντικά θέματα της οδοντιατρικής εμφυτευματολογίας.
  •  Παρουσιάζει τις πληροφορίες συνοπτικά και περιεκτικά σε δύο μόνο σελίδες ανά θέμα.
  •  Περιλαμβάνει πολλά σαφή διαγράμματα και πλήρως έγχρωμες κλινικές φωτογραφίες.
  •  Γραμμένο από κορυφαίους ειδικούς στο πεδίο της οδοντιατρικής εμφυτευματολογίας.

Σχετικά με τους συγγραφείς

Ο Jacques Malet είναι κλινικός καθηγητής στη μεταπτυχιακή περιοδοντολογία και χειρουργική εμφυτευματολογία στο University Denis Diredot στο Παρίσι, και στο Rothschild Hospital, AP-HP στο Παρίσι.

Ο Francis Mora είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Περιοδοντολογίας, Διευθυντής του Προπτυχιακού Προγράμματος Περιοδοντολογίας, και Συνδιευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Περιοδοντολογίας στο University Denis Diredot στο Παρίσι, και στο Rothschild Hospital, AP-HP στο Παρίσι.

Ο Philippe Bouchard είναι Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Περιοδοντολογίας στο University Denis Diredot στο Παρίσι, και Επικεφαλής της Κλινικής Μονάδας Παθολογοανατομίας του Στόματος–Χειρουργικής του Στόματος και Περιοδοντολογικής Χειρουργικής στο Rothschild Hospital, AP-HP στο Παρίσι.