ABC στις Παθήσεις του Μαστού (4η έκδοση)
Οι παθήσεις του μαστού είναι συνήθεις και συχνά απαντώμενες καταστάσεις που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες υγείας στην πρωτοβάθμια περίθαλψη. Ενώ η συχνότητα εμφάνισης του καρκίνου του μαστού αυξάνεται, η έγκαιρη ανίχνευση και οι βελτιωμένες θεραπείες βοηθούν στη μείωση της θνησιμότητας λόγω καρκίνου του μαστού. Το ABC στις Παθήσεις του Μαστού παρέχει ολοκληρωμένη καθοδήγηση για την αξιολόγηση των συμπτωμάτων, τον τρόπο αντιμετώπισης όλων των συνήθων παθήσεων του μαστού και κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με την παραπομπή. Καλύπτει τα συγγενή προβλήματα, τις λοιμώξεις του μαστού και τη μασταλγία, πριν από την αναφορά στην επιδημιολογία, στην πρόληψη στον προληπτικό έλεγχο και στη διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Περιγράφει τις επιλογές θεραπείας και αντιμετώπισης για τον καρκίνο του μαστού εντός διαφορετικών ομάδων και περιλαμβάνει νέα κεφάλαια για τη γενετική, την πρόληψη, την αντιμετώπιση γυναικών υψηλού κινδύνου και τις ψυχολογικές πτυχές των παθήσεων του μαστού. Η επιμέλεια και η γραφή του πραγματοποιήθηκαν από διεθνούς φήμης εμπειρογνώμονες στον τομέα, με πλήρη έγχρωμη εικονογράφηση. Η τέταρτη αυτή έκδοση παραμένει ένας πρακτικός οδηγός για τους ιατρούς γενικής ιατρικής, τους οικογενειακούς ιατρούς, τους νοσηλευτές γενικής ιατρικής και τους εξειδικευμένους νοσηλευτές για τη φροντίδα του μαστού, καθώς και για χειρουργούς και ογκολόγους, τόσο ειδικευόμενους όσο και προσφάτως ειδικευμένους, και για φοιτητές της ιατρικής.
Τιμή πώλησης: 32 €
Ιατρική Ογκολογία: MD Anderson
Η Ηπατολογία με μια Ματιά είναι μια προσβάσιμη, εικονογραφημένη εισαγωγή σε αυτήν την αυξανόμενα σημαντική ειδικότητα. Ο ολοκαίνουργιος αυτός τίτλος βοηθά τον αναγνώστη να αναπτύξει μια συμπαγή κατανόηση της ηπατικής νόσου και να αναγνωρίσει, να διαγνώσει και να αντιμετωπίσει όλους τους τύπους των συχνά απαντώμενων νόσων του ήπατος και των χοληφόρων. τις βασικές πτυχές όπως είναι η ανάπτυξη, η δομή και η λειτουργία του ήπατος, και τη μεταμόσχευση, τη χειρουργική επέμβαση και τη διατροφή. Συμπεριλαμβάνονται οι συνήθεις περιπτώσεις ηπατικών διαταραχών, η αντιμετώπιση των πιο σπάνιων νοσημάτων και παθήσεων σε ειδικές ομάδες ασθενών, όπως είναι η έγκυες.
Τιμή πώλησης: 75 €
Ανατομικές Αρχές Χειρουργικής Ογκολογίας (2η έκδοση)
Η σύγχρονη κατανόηση της βιολογίας αποτελεί τη βάση για την πολύτροπη αντιμετώπιση ενός όγκου. Οι Ανατομικές Αρχές Χειρουργικής Ογκολογίας είναι το μόνο βιβλίο που παρέχει μια ανατομική βάση και περιγραφή της χειρουργικής ογκολογίας βάσει της κατανόησης τόσο της ανατομίας όσο και της βιολογίας της εξέλιξης του όγκου. Παρουσιάζεται η κατά τόπους ανατομία ώστε να είναι δυνατή η προσαρμογή της χειρουργικής επέμβασης ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες.
Τιμή πώλησης: 120 €
Ογκολογία - Έγχρωμο Εικονογραφημένο Εγχειρίδιο
Αυτό το πλούσια εικονογραφημένο εισαγωγικό διδακτικό βιβλίο για όλα τα θέματα της ογκολογίας απευθύνεται στον μη ειδικό που χρειάζεται μια τεκμηριωμένη γενική επισκόπηση της επίπτωσης και της θεραπείας του καρκίνου. Καλύπτει την αντιμετώπιση όλων των σοβαρών καρκίνων—π.χ., του πνεύμονα, του μαστού, γαστρεντερικών, γυναικολογικών, ουρογεννητικών κλπ.—καθώς και γενικές αρχές της φροντίδας των ασθενών, τις κύριες θεραπευτικές επιλογές για κάθε μορφή καρκίνου, τις ογκολογικές επείγουσες καταστάσεις και την παρηγορική φροντίδα. • Βιβλίο περιεκτικό, κατάλληλο για φοιτητές και ειδικευόμενους  • Περιέχει πληροφορίες από κλινικές δοκιμές, στατιστικές και προληπτικούς ελέγχους  • Είναι μια πηγή στοιχείων αναφοράς και περιλαμβάνει συντμήσεις, γλωσσάρι, βιβλιογραφία και σημαντικούς διαδικτυακούς τόπους 
Τιμή πώλησης: 32 €
Πρωτόκολλα Χημειοθεραπείας : Οδηγός Τσέπης (7η έκδοση)
Ένα απαραίτητο εργαλείο ταχείας αναφοράς για ιατρούς, νοσηλευτές και παρόχους υγείας που ασχολούνται με τη φροντίδα καρκινοπαθών ασθενών! Ο Οδηγός Τσέπης Πρωτόκολλα Χημειοθεραπείας, Έβδομη Έκδοση, διατίθεται σε σπιράλ μορφή και παρέχει τους τύπους του καρκίνου σε αλφαβητική διάταξη. Αυτός ο εύχρηστος, πρακτικός οδηγός τσέπης περιλαμβάνει συνδυαστικά σχήματα αγωγής, καθώς και μονοθεραπείες για συμπαγείς όγκους και αιματολογικές κακοήθειες. Σε κάθε περίπτωση, οι αγωγές που επιλέγονται βασίζονται σε δημοσιευμένη βιβλιογραφία και χρησιμοποιούνται στην κλινική πρακτική από την ιατρική κοινότητα των ογκολόγων. Η Έβδομη Έκδοση του ανάρπαστου οδηγού τσέπης είναι πλήρως αναθεωρημένη και ενημερωμένη και συνεχίζει την επιτυχία των προηγούμενων εκδόσεων προσφέροντας στους επαγγελματίες υγείας που ασχολούνται με τον καρκίνο ολοκληρωμένες, έγκυρες πληροφορίες σε πρακτική μορφή. - Κατανοητό - Έγκυρο - Σε μέγεθος τσέπης - Γρήγορη πρόσβαση - Βασισμένο σε τεκμήρια - Ενημερωμένο
Τιμή πώλησης: 12 €