Ωτορινολαρυγγολογία και χειρουργική κεφαλής και τραχήλου: Εικονογραφημένο Έγχρωμο Εγχειρίδιο (4η έκδοση)
Αυτή είναι μια πλήρως αναθεωρημένη έκδοση ενός πολύ επιτυχημένου εισαγωγικού συγγράμματος στην Ωτορινολαρυγγολογία (ΩΡΛ) και στη χειρουργική κεφαλής και τραχήλου. Παρέχει σαφή, κατανοητή κάλυψη της διάγνωσης και της αντιμετώπισης συχνών διαταραχών, με τις λεπτομέρειες που αφορούν στην επέμβαση να είναι όσο το δυνατόν πιο περιορισμένες. Περιλαμβάνει τις ουσιώδεις πληροφορίες στις νέες εξελίξεις που έχουν σημειωθεί σε αυτήν την ειδικότητα και στο χειρουργικό πεδίο, περιλαμβάνοντας όχι μόνο την ωτορινολαρυγγολογία, αλλά και το πρόσωπο, την αισθητική χειρουργική και χειρουργική αποκατάσταση, την επέμβαση σε κεφαλή και τράχηλο και στη βάση του κρανίου, καθώς επίσης και την ακοολογική ιατρική. Είναι ιδανικό για τις ανάγκες των φοιτητών της Ιατρικής, των νοσηλευτών και των εργαζομένων σε παραϊατρικά επαγγέλματα και επίσης θα αποδειχθεί πολύτιμο σε όσους ειδικεύονται στην Ωτορινολαρυγγολογία και στη Γενική ιατρική.
Τιμή πώλησης: 33 €
Η ωτορινολαρυγγολογία σε ερωτήσεις και απαντήσεις: τεύχος τρίτο: φάρυγγας, λάρυγγας και τράχηλος
Η απόδοση της ύλης της ΩΡΛ με τη μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων, έχει σκοπό να βοηθήσει: α) τον φοιτητή, που έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με το αντικείμενο, να το προσεγγίσει ευκολότερα, β) τον ειδικευόμενο, που προσπαθεί να κατανοήσει την ύλη, να την κατανοήσει πιο ουσιαστικά και γ) τον ειδικευόμενο, που θέλει να “ξαναφρεσκάρει” τις γνώσεις του, να το κάνει πιο χαλαρά και ευχάριστα.
Τιμή πώλησης: 12 €
Κοχλιακά Εμφυτεύματα σε παιδιά και ενήλικες
Η νευροαισθητηριακή βαρηκοΐα είναι η πιο συχνή πάθηση των αισθητηρίων οργάνων και ήταν πάντοτε ένα δύσκολο στην αντιμετώπισή του πρόβλημα. Τα κοχλιακά εμφυτεύματα ήταν οι πρώτες συσκευές που χρησιμοποιήθηκαν για τον σκοπό αυτό. Οι συσκευές αυτές βοήθησαν ουσιαστικά την επανένταξη των βαρήκοων ασθενών στον κόσμο της ακοής. Η εξέλιξη της τεχνολογίας των κοχλιακών εμφυτευμάτων κατόρθωσε σήμερα να αποκαταστήσει την ακοή των ενηλίκων σε ένα επαρκές λειτουργικό επίπεδο, αλλά και να παρέχει στα μικρά παιδιά ικανοποιητικά ακουστικά ερεθίσματα. Με τον τρόπο αυτό τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα της αντίληψης του ήχου και της ανάπτυξης της ομιλίας, καθώς επίσης και της αναγνώρισης και κατανόησης των ήχων του περιβάλλοντός τους. Τα πλεονεκτήματα των συσκευών αυτών διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο, ιδιαίτερα στα παιδιά, σε ό,τι αφορά την απόκτηση επικοινωνίας, τη γνωστική ανάπτυξη, τη μόρφωση, την κοινωνική ευημερία, τις οικογενειακές σχέσεις, τις καθημερινές δραστηριότητες και τη μελλοντική τους εργασία.
Τιμή πώλησης: 25 €
Ακοολογία
Τιμή πώλησης: 35 €
Η Ωτορινολαρυγγολογία σε ερωτήσεις και απαντήσεις τεύχος δεύτερο: η μύτη και το πρόσωπο
Η απόδοση της ύλης της ΩΡΛ με τη μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων, έχει σκοπό να βοηθήσει: α) τον φοιτητή, που έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με το αντικείμενο, να το προσεγγίσει ευκολότερα, β) τον ειδικευόμενο, που προσπαθεί να κατανοήσει την ύλη, να την κατανοήσει πιο ουσιαστικά και γ) τον ειδικευμένο, που θέλει να ''ξαναφρεσκάρει'' τις γνώσεις του, να το κάνει πιο χαλαρά και ευχάριστα.
Τιμή πώλησης: 12 €
ABC στα Αφτί, Μύτη και Τράχηλος (6η έκδοση)
To ΑBC στα Αφτί, Μύτη και Τράχηλος είναι ένα καθιερωμένο βιβλίο ως οδηγός για την αντιμετώπιση των πιο συχνών καταστάσεων του αφτιού, της μύτης και του τραχήλου. Ακολουθεί μια συμπτωματική προσέγγιση για την εκτίμηση και την ιεράρχηση των πιο συχνών περιπτώσεων και παρέχει καθοδήγηση για την πρωτοβάθμια φροντίδα και θεραπεία αλλά και για το πότε και το γιατί να αναζητήσει κάποιος τη γνώμη του ειδικού. Πλήρως αναθεωρημένο για να αντανακλά τη σύγχρονη πρακτική στην Ωτορινολαρυγγολογία και στη χειρουργική της κεφαλής και του τραχήλου, νέα κεφάλαια αποτυπώνουν την ολοένα και μεγαλύτερη εξειδίκευση και τη βελτιωμένη κατανόηση των πιο πιθανών αιτίων αλλά και τη στοχευμένη θεραπεία των συμπτωμάτων, όπως οι εμβοές, οι ρινικές εκκρίσεις, η ρινική απόφραξη, η πλαστική χειρουργική προσώπου, ο τραυματισμός στην κεφαλή και στον τράχηλο, τα ξένα σώματα και η κλινική εκτίμηση και εξέταση από τον μη ειδικό. Υπάρχει νέο κείμενο που αφορά στη ρινοπλαστική, στην πλαστική χειρουργική, στην πλαστική χειρουργική του πτερυγίου του αφτιού, σε μη μελανωτικούς καρκίνους του δέρματος, στις παθήσεις του θυρεοειδούς και στον καρκίνο της κεφαλής και του τραχήλου με πολύ, νέο φωτογραφικό υλικό και διεξοδικούς αλγόριθμους. Το ΑBC στα Αφτί, Μύτη και Τράχηλος, 6η έκδοση, είναι ένας πρακτικός οδηγός για τους Γενικούς Ιατρούς, τους νέους ιατρούς και για τους επαγγελματίες παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας. Επίσης αποτελεί μια περιεκτική εισαγωγή στη συγκεκριμένη ειδικότητα για τους φοιτητές της Ιατρικής, αυτούς της Οδοντιατρικής, της Νοσηλευτικής, της Ωτορινολαρυγγολογίας, τους λογοθεραπευτές και όλους όσοι παρέχουν φροντίδα σε ασθενείς με ανάλογα συμπτώματα ή σε αυτούς που έχουν πλέον θεραπευθεί από ειδικούς πάνω στην ΩΡΛ φροντίδα.
Τιμή πώλησης: 32 €
Δυσφαγία: Κλινική Αντιμετώπιση σε Ενήλικες και Παιδιά
Από τη διάγνωση στη θεραπεία, αυτό το φιλικό προς τον αναγνώστη βιβλίο αποτελεί απαραίτητο έργο πάνω στη δυσφαγία. Η ολοκληρωμένη κάλυψη του θέματος της δυσφαγίας σάς βοηθά να παρέχετε την πιο αποτελεσματική φροντίδα για τους ασθενείς όλων των ηλικιών. Ξεκινώντας με την ορολογία, την αποσαφήνιση των εννοιών και την ανατομία και τη φυσιολογία της κανονικής κατάποσης, η διαπραγμάτευση του θέματος κινείται σε πιο λεπτομερή πληροφόρηση πάνω στις ποικίλες μορφές της διαταραγμένης κατάποσης. Το βιβλίο Δυσφαγία, επίσης, περιλαμβάνει τα τελευταία κριτήρια αξιολόγησης και τις διαδικασίες της κλινικής εκτίμησης. Το περιεχόμενο πάνω στη διατροφή και στον θηλασμό, στα ηθικά ζητήματα και στην πρακτική που βασίζεται σε αποδεδειγμένα στοιχεία σάς προετοιμάζει για να επιτύχετε τον στόχο σας πάνω σε αυτό το πεδίο. Παρουσιάζει τη γνώση σε όλα τα πεδία της δυσφαγίας με μια μεγάλη ποικιλία από εύχρηστα χαρακτηριστικά: Η πλήρης κάλυψη της διάγνωσης, της κλινικής εκτίμησης, των ελέγχων, των διαδικασιών, των παιδιατρικών θεμάτων και της σπουδαιότητας της δυσφαγίας στην παθολογία του λόγου και της ομιλίας καθιστά αυτό το βιβλίο ουσιώδες και περιεκτικό. Φιλικά εργαλεία προς τον αναγνώστη περιλαμβάνουν το διάγραμμα του κεφαλαίου, τους μαθησιακούς στόχους, την καταγραφή περιστατικών και τις περιλήψεις των κεφαλαίων που σας βοηθούν να κατανοήσετε το αντικείμενο και να έχετε το γνωστικό υπόβαθρο για περαιτέρω μελέτη.
Τιμή πώλησης: 45 €