Παθοφυσιολογία των Νοσημάτων του Πνεύμονα: Τα Βασικά (7η έκδοση)
Η έβδομη έκδοση της Παθοφυσιολογίας πνευμόνων εστιάζει στα ουσιώδη τα οποία οι φοιτητές πρέπει να γνωρίζουν σχετικά με τη λειτουργία του νοσούντος πνεύμονα. Το κείμενο προσφέρει ξεκάθαρη και φιλική επισκόπηση των νοσολογιών καταστάσεων του πνεύμονα, τονίζοντας τη δομή και τη λειτουργία. Περιλαμβάνεται τμήμα ερωτήσεων και απαντήσεων ώστε να βοηθηθούν οι φοιτητές στην αφομοίωση και εφαρμογή των γνώσεων τους. ΝΕΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ: • Μεγαλύτερη κάλυψη του καρκίνου του πνεύμονα και των λοιμωδών νοσημάτων που προσβάλουν τους πνεύμονες. • Περισσότεροι πίνακες • Όλες οι ερωτήσεις είναι προσαρμοσμένες στη μορφή του USMLE και περιλαμβάνουν επεξήγηση για όλες τις επιλογές των απαντήσεων. • Πλήρες κείμενο διαθέσιμο για αναζήτηση διαδικτυακά το οποίο περιλαμβάνει και τις εικόνες. Έπαινοι από κριτές φοιτητές ιατρικής: «Το επίπεδο των λεπτομερειών είναι ιδανικό...» Daniel Saddawi-Konefka, Φοιτητής ιατρικής, University of Michigan Medical School «Οι απεικονίσεις σε αυτό το βιβλίο είναι πολύ αποτελεσματικές...Το βιβλίο είναι το πιο ευκολοδιάβαστο που έχω αναλάβει μέχρι στιγμής,.....βασίζεται στο West's Respiratory Physiology: The essentials....(1) θα χρησιμοποιούσα οπωσδήποτε ξανά αυτό το βιβλίο και το συστήνω και σε άλλους φοιτητές.» Ben Bryner, Φοιτητής Ιατρικής, University of Michigan Medical School
Τιμή πώλησης: 45 €
Παθοφυσιολογία (1η έκδοση)
Μια ασυνήθιστα πλούσια, κλινική θεώρηση της παθοφυσιολογίας. Το βιβλίο διερευνά τους μηχανισμούς των νόσων χρησιμοποιώντας μια ολοκληρωτική, βασισμένη στα προβλήματα προσέγγιση που δημιουργεί μια γέφυρα μεταξύ βασικής επιστήμης και κλινικής πράξης. Ο διαπρεπής ιατρός, συγγραφέας και δάσκαλος Ivan Damjanov, MD, PhD, σας προσφέρει επιδέξια τις γνώσεις που απαιτούνται για να επιτύχετε στις εξετάσεις σας. Κατανοήστε την κλινική σημασία της - παθοφυσιολογίας με τη μέθοδο της επίλυσης προβλημάτων και με τη βοήθεια άφθονων κλινικών περιστατικών. Θυμηθείτε τις βασικές κλινικές λειτουργικές - δοκιμασίες και εργαστηριακές εξετάσεις για τις διαταραχές κάθε οργανικού συστήματος—χρήσιμα στοιχεία της εργαστηριακής ιατρικής που συνδέονται στενά με την κλινική ιατρική, αλλά δεν υπάρχουν σε άλλα βιβλία παθοφυσιολογίας. Μάθετε εύκολα την ύλη, χάρη στην όμοια και λογική - διάταξη κάθε κεφαλαίου...τα άφθονα πολύχρωμα παραστατικά διαγράμματα, αλγορίθμους και πίνακες...και τα γλωσσάρια των βασικών όρων, τις ερωτήσεις για επανάληψη και άλλα βοηθήματα της μάθησης.
Τιμή πώλησης: 95 €
Κυτταρική Φυσιολογία
Βρείτε εδώ μια κατανοητή και συνοπτική κάλυψη της κυτταρικής φυσιολογίας! Επιλεγμένο και περιεκτικό κείμενο που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ βασικής βιοχημείας, μοριακής και κυτταρικής βιολογίας και φυσιολογίας οργάνων και συστημάτων—προσφέροντας κάλυψη του θέματος πλούσια και προσαρμοσμένη στην κλινική. • Πληροφορεί με ενορατικό και φιλικό τρόπο. • Εξηγεί πώς η κυτταρική βιολογία εντάσσεται στις φυσιολογικές διεργασίες. • Χρησιμοποιεί τους μοριακούς μηχανισμούς ως βάση της κατανόησης των θεραπευτικών παρεμβάσεων. • Δίνει αναλυτικές περιγραφές των μεταφορικών μηχανισμών—που είναι αναπόσπαστο μέρος όλων των φυσιολογικών διεργασιών αλλά εξετάζουν επιφανειακά πολλά άλλα βασικά εγχειρίδια. • Χρησιμοποιεί πολλά παραδείγματα από τη φυσιολογία, τη φαρμακολογία και την παθοφυσιολογία των συστημάτων για να υπογραμμίσει τις ιατρικές επιπτώσεις τους. • Περιλαμβάνει περιγραφές των πρόσφατα ανακαλυφθέντων μοριακών μηχανισμών για να είστε πλήρως ενήμεροι. • Περιέχει ένα εκτεταμένο παράρτημα με ανασκοπήσεις χρήσιμων μαθηματικών μεθόδων και βασικών εννοιών του ηλεκτρισμού, καθώς και ερωταπαντήσεις πολλαπλών επιλογών για επανάληψη. Αποκτήστε τις γνώσεις που χρειάζεστε με επιτυχία και ταχύτητα … χάρη στην ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ!
Τιμή πώλησης: 65 €