Ρευματολογία, Ορθοπαιδική και Τραυματολογία με μια Ματιά (2η έκδοση)
Tο βιβλίο Ρευματολογία, Ορθοπαιδική και Τραυματολογία με μια Ματιά είναι η νέα έκδοση του Musculoskeletal at a Glance. To βιβλίο περιλαμβάνει όχι μόνο τη βασική ανατομία, αλλά επίσης χαρακτηριστικά που συνδέονται με παράπονα ασθενών, την εξέταση και καλύπτεται ιδιαιτέρως η ρευματολογία, καθιστώντας το ιδανικό για τους φοιτητές όλων των επιπέδων. Tο βιβλίο Ρευματολογία, Ορθοπαιδική και Τραυματολογία με μια Ματιά: • Επεκτείνει την αναφορά του στη ρευματολογία για να περιλάβει όλα τα σημαντικά θέματα στη διαδρομή του φοιτητή της Ιατρικής. • Περιλαμβάνει πλήρως εικονογραφημένα κεφάλαια στην εξέταση κάθε συστήματος στο μυοσκελετικό σύστημα. • Παρέχει ασκήσεις αυτοαξιολόγησης σε μελέτες περιστατικών για τον έλεγχο της γνώσης και για την παροχή σχετικών πληροφοριών. • Ενσωματώνει όλες τις πληροφορίες σχετικά με το μυοσκελετικό σύστημα κάτω από έναν τίτλο. Tο βιβλίο Ρευματολογία, Ορθοπαιδική και Τραυματολογία με μια Ματιά είναι ιδανικό για όλους του φοιτητές Ιατρικής που μελετούν το μυοσκελετικό σύστημα ή είναι στην ορθοπαιδική ή ρευματολογική ειδικότητα.
Τιμή πώλησης: 32 €
ABC στη Ρευματολογία (4η έκδοση)
Οι ασθένειες του μυοσκελετικού αποτελούν τις πιο ευρέως διαδεδομένες, χρόνιες παθήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο και μία από τις 3 επικρατείς αιτίες γιατί οι ασθενείς άνω των 45 ετών επισκέπτονται τον ιατρό τους. Το ABC Ρευματολογίας είναι ένας πρακτικός, εισαγωγικός οδηγός προς τη διάγνωση, την αντιμετώπιση και τη θεραπεία της ρευματολογίας και των ρευματικών παθήσεων για τον μη ειδικό παρέχοντας λεπτομερείς επισκοπήσεις σε κάθε ένα πεδίο της ρευματολογίας, αυτή η πλήρως αναθεωρημένη 4η έκδοση περικλείει ενημερωμένες πληροφορίες στις νέες μεθόδους αντιμετώπισης, τις θεραπείες, τις ενδείξεις και τις κατευθυντήριες γραμμές. Μια πληροφοριακή και πρακτική πηγή γνώσης, με υψηλής ποιότητας εικονογραφημένα κεφάλαια που περιλαμβάνουν πλαίσια περιλήψεων, διαδικτυακούς τόπους για περαιτέρω πληροφορίες, μελέτη και πηγές, αυτός ο καλά καθιερωμένος τίτλος της σειράς ABC αποτελεί ένα προσβάσιμο σημείο αναφοράς για όλους τους επαγγελματίες πρωταρχικής φροντίδας της υγείας, τους γενικούς ιατρούς, τους νέους επιστήμονες, τους φοιτητές Ιατρικής και τους νοσηλευτές.
Τιμή πώλησης: 20 €
HARRISON Ρευματολογία (2η έκδοση)
Ρευματολογία—με όλη την εγκυρότητα του HARRISON Βασισμένο στα κεφάλαια για την ρευματολογία που περιλαμβάνει η Εσωτερική Παθολογία του Harrison, 17η έκδοση, αυτό το περιεκτικό κλινικό βοήθημα προσφέρει τις νεότερες γνώσεις στον τομέα, ενισχυμένες με την επιστημονική εγκυρότητα και αξιοπιστία που χαρακτηρίζουν τις εκδόσεις του Harrison. Μέσα θα βρείτε την κάλυψη που εγγυάται η εμπειρία των διάσημων επιμελητών και συνεργατών, σχεδιασμένη με τρόπο που την καθιστά ιδανική για την αίθουσα διδασκαλίας, τον θάλαμο νοσοκομείου ή την προετοιμασία για εξετάσεις/πιστοποίηση.
Τιμή πώλησης: 75 €