Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση: 210 2855183 / 210 2815902

Νέα / Ανακοινώσεις / Παρουσιάσεις

Παρουσίαση παιδικής σειράς έμμετρων παραμυθιών «Είμαι Γενναίος»

Οι Εκδόσεις Παρισιάνου σάς προσκαλούν στην εκδήλωση για την παιδική σειρά έμμετρων παραμυθιών «Είμαι Γενναίος» που θα λάβει χώρα στο Παιδικό στέκι του Ιανού το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2018, στις 11:00 π.μ.

Ελάτε να γνωρίσουμε τις περιπέτειες του Βόλφι, του μικρού λύκου, και της μεγάλης του παρέας.

Τα πέντε βιβλία της σειράς «Eίμαι γενναίος» της Avril McDonald, μαζί με τη ζωηρή εικονογράφηση της Tatiana Minina και την επιμέλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Παλαιοκρασσά, μας ταξιδεύουν στον πολύπλοκο συναισθηματικό κόσμο των παιδιών και εκθέτουν κάποιες από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν μεγαλώνοντας.

Ο μικρός λύκος, κεντρικός ήρωας των ιστοριών, καλείται να ξεπεράσει όλα όσα τον αγχώνουν και τον φοβίζουν προκειμένου να δυναμώσει ψυχικά και να χαρεί τη ζωή.

Γραμμένα σε απλούς στίχους, με μέτρο και ρίμες που εντυπώνονται εύκολα στη μνήμη των παιδιών, τα παραμύθια συνιστούν ένα εξαιρετικά ευχάριστο ανάγνωσμα για παιδιά της προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας.

Την εκδήλωση συντονίζει ο Θεοδόσης Βολκώφ, ο οποίος μετέφρασε τη σειρά, ενώ από τον Θίασο Πλώρη, ο Ιορδάνης Καλέσης και η Μαρία Ορφανού θα παρουσιάσουν δραματοποιημένες τις ιστορίες του πρωταγωνιστή της σειράς, λυκάκου, Βόλφι.

Τη μουσική και τα τραγούδια έχει γράψει και ερμηνεύει η Βίκυ Παπαηλιού από τους Vocal Cheese

Τα πέντε βιβλία της σειράς είναι:           

Ο λύκος και το πολύχρωμο πανωφόρι – μια ιστορία για τη διαφορετικότητα, το καθήκον μας απέναντι στους άλλους και τη δημιουργία ουσιαστικών σχέσεων.

Ο λύκος δεν είναι καλεσμένος – μια ιστορία για τον αποκλεισμό, την αυτοπεποίθηση και τη σημασία της.

Ο λύκος φοβάται το σκοτάδι – μια ιστορία για τα άγχη και τους φόβους που ενδέχεται να ταλαιπωρούν τα παιδιά και να δηλητηριάζουν την καθημερινότητά τους.

Ο λύκος και το δρακάκι – μια ιστορία για την κατάκτηση της εσωτερικής ηρεμίας.

Ο παππούς λύκος – μια ιστορία για την απώλεια, το πένθος και την αντιμετώπισή τους.

Feel Brave 3

 

 

Μουσική, τραγούδι, ζωγραφική, παιχνίδια, θέατρο! Μια εκδήλωση για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους, από τις Εκδόσεις Παρισιάνου.

Σας περιμένουμε όλους!

 

Είσοδος ελεύθερη

 

Περισσότερα για την εκδήλωση εδώ

Share this post