Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση: 210 2855183 / 210 2815902

Νέα / Ανακοινώσεις / Παρουσιάσεις

Παρουσίαση βιβλίου κ. Μανώλη Σαλαμαλέκη «Τα λόγια της Γέννας» στη Στοά του Βιβλίου

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11/12 στη Στοά του Βιβλίου η παρουσίαση του νέου βιβλίου του κ. Σαλαμαλέκη «Λόγια της Γέννας».

 

SALAMALEKHS

 

Τα Λόγια της Γέννας, το τρίτο λογοτεχνικό πόνημα του ομότιμου καθηγητή Μαιευτικής και Γυναικολογίας Μανώλη Σαλαμαλέκη, αποτελεί μία συλλογή διηγημάτων με βασικό ήρωα τον νεαρό γυναικολόγο-μαιευτήρα Δημήτρη Σταμούλη.

 

DSCN9032

 

Για το βιβλίο μίλησαν οι κυρίες Γεωργία Κωστοπαναγιώτου, καθηγήτρια Αναισθησιολογίας ΕΚΠΑ, Σοφία Καλανταρίδου, καθηγήτρια Μαιευτικής-Γυναικολογίας ΕΚΠΑ, και Ελένη Αλεξίου, προϊσταμένη Μαία, καθώς και ο κ. Γιάννης Γραμματικάκης, επιμελητής Α’ ΕΣΥ, μαιευτήρας-γυναικολόγος.

 

DSCN9070

 

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην εκδήλωση του κ. Σαλαμαλέκη, επιστημονικού διευθυντή της Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής «Γαία» του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, ανάμεσα τους και οι κύριοι Δημήτρης Κασσάνος και Νικόλαος Παπαντωνίου, διακεκριμένοι καθηγητές Mαιευτικής και Γυναικολογίας.

 

DSCN9078

 

Μία πολύ συγκινητική έκπληξη επεφύλασσε η Διοίκηση  του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «Αττικόν», όταν ανακοίνωσαν στον ιδρυτή της  Γ΄ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και συγγραφέα κ. Σαλαμαλέκη  την ονοματοδοσία της αίθουσας εκπαίδευσης προς τιμήν του.

 

DSCN9052

Share this post